.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Аутсайдерите и готините са един дол дренки!

Защо като някое момиче си харесва готини хора смятате, че я интересува мнението на хората?! Просто разбрах, че хората които са ъндърграунд и се цепят, различните са по-лоши от "овцете". Така е, писна ми да ме използват, за да се превърнат от аутсайдери в готини и популярни, а после да викат: "Аз те направих човек". Не е честно!
    Не знам защо се смята, че хората, които не са като другите са нещо повече? Та много от тях са психопати. Мен така ме окрадоха, че още го помня! Проблемът ми е, че разни такива боклуци се хващат с мен когато са аутсайдери, стават готини и популярни и всички започват да ги харесват, прехвърлят лошото към мен и аз ставам аутсайдер.

Guest
    В 4 форума го разтръби това. ПРЕЖИВЕЙ ГО ! Почваш да ми мязаш ти на аутсайдер.

Кианна
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В 4 форума го разтръби това. ПРЕЖИВЕЙ ГО ! Почваш да ми мязаш ти на аутсайдер.
    Май си говориш сам/а.

Гина
    Guest
    Така е, и мен ме използват, но вече няма да говоря с всеки.

Guest
    Да, и се смятат за нещо повече, а самите те гледат да те направят аутсайдер и те да станат популярни. Едно тъпо момче, как можах да говоря с него беше типичен зубър - грозна прическа, очила и др. И въпреки това направих компромис да говоря с този загубен аутсайдер, а сега аз съм аутсайдер, а той е лидера на класа. Вече не носи косата си така, не носи ония дрехи и няма очила.

Guest
    Така си е. Не се захващайте с отритнати.

Guest
    Аутсайдерите са комплексари.

outlawzzz
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да, и се смятат за нещо повече, а самите те гледат да те направят аутсайдер и те да станат популярни. Едно тъпо момче, как можах да говоря с него беше типичен зубър - грозна прическа, очила и др. И въпреки това направих компромис да говоря с този загубен аутсайдер, а сега аз съм аутсайдер, а той е лидера на класа. Вече не носи косата си така, не носи ония дрехи и няма очила.
    Ti pa da ta eba v ovcata smotana,kirliva,probita i ne6tasna kvo si misli6 4e kat si govorila 1,5 ili 6 puti s nqkoi i si go napraila 4ovek.Tor dolna takava skapana ebi si maikata i idi si nameri nqkade da ti naleqt akul 6ot nema6 nekaf

karlos
    Guest

Re

що накрая не дадете по едно определение що е аудсайдер и готин. така мн общо си говорите.

Guest
    Аутсайдер, който вече се прави на готин Никола Ивелинов Есмеров от 23 СОУ.
    Готин човек - Лилия Георгиева от същото соу.

Хора всякакви, престани да им впечатляваш толкова.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си