- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъпки по ръцете
здравейте от около 1-2 месеца имам пъпки по ръцете (в горната част между лакетя и рамото) мазал съм ги със спирт и със различни неща против акне. Кажете как да ги премахна плс.
da ne sa edni takiva 4erveni4ki i malki kato to4ici
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
да нещо подобно
ОФФ, и на мен са ми излезли по една и на двете ръце, между рамото и лакътя. Някакви идеи как да ги махна, че много ме нервят?!
Според мен ще се махнат от само себе си, но няам да е мн скоро.Имам няколко приятелки със същите проблеми,но на едната са и излезли от 4 клас, а сега още си е с пъпки,а ще е 7.Имайте търпение и не ги чешете и разранявайте.
И аз имам на 2-те ръце!Правя си маска със хума и поизчезват,но аз не ги оставям намира и постоянно ги стиском.Естествено,това не е хубаво,но ме дразнят!Мажа ги със хума и се махат,сега ги мажа и поспрях да ги стискам и поизчезнаха!
Аз имам същия проблем!Много е гадно!!!какво е това "хума" и от къде мога да си я закупя?
Az su6to imam. Sega otkakto hodq na solarium poiz4eznaha kato 4e li i ne si li4at. Preporu4vam ti da otide6 na dermatolog da ti predpi6e ne6to za pup4icite ili da otide6 na solarium ili plaj za da po4erneqt racete i da ne si li4at![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Имаш крастае*авам се...отиди на кожен лекар
![]()
по добре отиди на дерматолог,щото и на мен така ми излезаха по ръцете и отидах при дерматолог и се оказа ,че е слънчева алергия и ми предписа лекарства.така че по добре да изръсиш малко пари отколкото да стане по лошо.а пък ако ги стискаш .... ще ти останат гадни белези .....![]()
И аз имах на дясната ръка,но като отидох два-три пъти на плаж ми се оправиха.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
idi si na kojen lekar toi si znae rabotata a ne se maji s razni neshta deto dori nz kakvi sa PO dobre dai parite si za pregled ot klkoto da si gi dadesh za produkti koito nqma da ti pomognat
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Е това е дно прахче,което се разтваря във вода и се бърка като кашичка и послесе мажеш,чакаш да изсъхне и отмиваш!Можеж да си го купиш от аптеката,във козметичен магазин,дори го има и във някои хранителни магазини.Успех! :PПървоначално написано от Анонимко
хумата е кал всъщност![]()
ami spored men nqma nujda ot kojen prosto utiva6 v nqkoj apteka pokazva6 i pita6 nqma na4in da ne ti kajat![]()