.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Нека!

Guest

Нека!

Нека все повече хора без талант като Бритни Спиърс да доказват на талантливите копелета, че няма само те да владеят положението. Може да имат музикален или актьорски талант, но имат ли мозък?

И сега какво искаш да кажеш чрез тази тема?Сигурно това че мразиш Бритни нали?Еми като я мразиш недей пиши тука безмислени теми!
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Guest
    Искам да кажа, че я харесвам въпреки, че е неталантлива, и че талантливите хора са надменни и тъпи.

Но това не е вярно

Guest
    Примери искаш ли: Брад Пит, Анджелина Джоли, Дженифър Анистън. Все искат да са център на внимание, не обичам такива хора.

А ти откъде знаеш да не го познаваш да не са ти случайно роднини не еми тогава а Бритни защо се окастрии ааа?

Guest
    Ами и тя е такава - тъпа зодия Стрелец. Огнените зодии все искат вярност и подчинение и се държат надуто.

Повече от фен
    хох като много много мъъничка послушвах Бръкни Спръсти и твърдо мога да заявя,че тя има талант...! братле...това там не е България...не са достатъчни само големи гръдни обиколки, връзки, и що годе приличен външен вид ...ае

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    хох като много много мъъничка послушвах Бръкни Спръсти и твърдо мога да заявя,че тя има талант...! братле...това там не е България...не са достатъчни само големи гръдни обиколки, връзки, и що годе приличен външен вид ...ае
    хах бе вие чували ли сте я на живо как пее??? Малее няма такава кранта! Ужас....едно време и аз я послушвах, заедно с другите поп-кралички и кралчета.

Ама наистина не виждам смисъл в темата...?
    На който му се убива време...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами и тя е такава - тъпа зодия Стрелец. Огнените зодии все искат вярност и подчинение и се държат надуто.
    Ти тъп ли си бе?! Ходи си при хороскопчетата и не пускай безсмислени теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си