- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правят ми свирка - не чувствам нищо.
ОК... ситуацията е следната:
Приятелката ми ми прави свирки, а аз нищо не чувствам. Тя каза, че няма опит, но пък толкова ли да е трудно?
Да усещам все нещо, но не достатъчно, че да свърша. Приятелите ми казват, че свирката като цяло ги карала бързо да свършват, а при мен дори и няма такава вероятност(освен ако не се насиля адски много, което е глупаво).
Не я прави прекалено бавно, нито прекалено бързо.. ползва езиче... но... нещо не върви работата...
Някакъв съвет?
ПС: Никът ми кърти![]()
дан си гей?
вари на лекар
da,opredeleno ne si normalen![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да земе да те ухапе да видиш как бързо ще ти се върне чувствителността.![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Хахахахахаха мда Mad&Bad е адски много прав ако направо ти го отхапе бая ще се разчувстваш...а й може би Необуздания тарзан повече ще ти отива отколкото сега...Първоначално написано от Mad&Bad
![]()
![]()
![]()
![]()
We all die ...some day
мноо грубо ме наредихте![]()
![]()
бтв а ти калко пъти си го правил...в смисъл ако ти е било за първи път може би е защото си бил скован или нещо подобно...следващия път се отпусниПървоначално написано от Анонимният Тарзан
![]()
Първоначално написано от Анонимният Тарзан
е има и по яки никове
![]()
Първоначално написано от Evangelion
![]()
Нека те ухапе пък да видим тогава
![]()
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
ми... да първи път ми беше... да съм бил скован... надали... вече станаха 2 пъти ми прави... и все едно и също...
ще пробвам да се отпусна максимално...![]()
ПС: това с хапането не ми допада много![]()
споко братле и аз съм така:само се възбуждам,но никога не може да свърша.Секс му е майката
Всъщност и аз съм до някъде така. За разлика от секса, при оралната любов мога по-лесно да контроолирам еякулацията, даже да се ограничавам от такава.
Кажи на приятелката си да ползва и ръчичката си по време, след преди и изобщо около френската любов! Само с устичката си-трудно ще стане!
Ха, кремче, честито модераторско място! Ех, доживях да видя и ти да даваш съвети за орална любов.
До Човека с Проблема:
Ако си очаквал да свършиш от свирка като от чекия, в грешка си. Хубавото на правенето на любов е, че продължава по дълго от стандартните 2-5 минути.
А иначе и моята главичка не е особено чувствителна - дори не усещам езика, когато мине по нея. Внимание трябва да се обръща на всичко - ствол, тестиси и т.н.
Освен това, в началото работят много подсъзнателни процеси - при някои води до преждевременно свършане, при други - до запецване. Ти може да си от вторите. За което - поздравления.
Дай време на приятелката ти да се научи. Дай й време да работи, за 2 минути нищо не става. Дай си време да се научиш да се отпускаш и да се наслаждаваш на всяко докосване. И накрая - като не ти харесва, сменете си местата. Приятелката ти ще е повече от доволна ^_^
Май пак нищо не казах, а? Дайте ми време да вляза в крачка отново![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
А тя всъщност колко време ти прави свирката?
Хахахххха като си спомня моята първаПадна егати смеха, а тъпото беше, че беше в Борисовата и един ни беше гледал 20 минути как се натискам и тн... Бързо бягаше после...
Хм, аз съм се изказвала по въпроса, защото френската любов за мен е номер 1!
Мерси за отговоритеили поне за сериозните
![]()
ще си дам време значи![]()
иначе правеше около 10мин свирка
почвам да се чуда дали не толкова чувствителната главичка е дар или проклятие![]()
чао от мене![]()
не си попаднал на опитна "чуркосмукачка"![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
priqtel vazmojno e da si gei ili priqtelkata ti da e neopitna o6te na men mi deistvat EXTRA
priqtel vazmojno e da si gei ili priqtelkata ti da e neopitna o6te na men mi deistvat EXTRA
еи и аз съм същия,главичката ми не е толкова чувствителна,но тва е добре щото издържаш много по време на секс,аз примерно по 30-40 минути минимум,а ако се напъна мога да издрържа с часоветака че тва е много добре
![]()
sam ne moga :P
И аз се писъединявам към повечето,които казаха,че трябва да се отпуснеш на максПък и момичето ти като потренира още малко и вси1ко ще е ок
![]()