.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Kak da razbera?

Hybrid View

MonZ
    Guest

Kak da razbera?

Как да разбера дали когато целувам приятеля си,на него му харесва?И сущо смятате ли че е нормално да не обичам да се целувам на светло,в смисъл за да целуна някой винаги трябва да е тъмо

xcdfc
    Guest

sxdd

interesno mi e da razbera na kolko si godini.moje bi si op malka i vse o6te se pritesnqva6 no s vremeto 6te svikne6 i s nego(piqtelq si)i tova novo 4uvstvo da se celuva6 i az bqh taka)))

Еми как,ако видиш,че се е накефил на целувката или се усмихва и така..значи му е харесало,ако се намуси значи нещо куца..

Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    Еми как,ако видиш,че се е накефил на целувката или се усмихва и така..значи му е харесало,ако се намуси значи нещо куца..
    Или просто го попитай.Докато свикнеш така ще е...

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    Или просто го попитай.Докато свикнеш така ще е...
    да го попита кой е тоз идиот който ще каже на приятелката си "ми не ми харсва как се целуваш" По вероятно е да я насочи

Guest
    di6aneto na priqtelq mi se u4estqva , kogato celuvkata mu haresva

Е ти ако видиш приятеля си през деня..какво?Няма да го целунеш ли? Еми ако отидете на плаж...? Не е страшно и на светло....
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LilitoO
    Е ти ако видиш приятеля си през деня..какво?Няма да го целунеш ли? Еми ако отидете на плаж...? Не е страшно и на светло....
    Лили, ти руса ли си? Д ане се казваш Лилия Георгиева?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си