.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Aneliq-sexY
    Guest

Pomognete mi ako mojete plZ

Значи незнам как да се изразя да не звучи вулгарно но ето че престраших се! Искам да попитам какъв е най добрия начин за махане на космите в интимните части (отдоло) На 13 съм и си ги махам със самобръсначка но ... казват че не е мн препоръчително ! ако можете помогнете ми моля .. Предварително благодаря на всички!!!!!

1.Има много такива теми.
    2.С кремчета,епилатор.
    П.П:Може и с пинсетата ако имаш нерви!

анито
    Guest

Ммм

Имало некви лентички на вийт дали ставас с тях или ... щото с епилатор много ме боли ...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    На 13 и вече мисли за обезкосмяване...леле

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Мила, с лентичките също става, ама честно казано едва ли боли по-малко Е, може би болката е мъъъничко по-малка, щото всичко става за секунди, докато с епилатора е за малко повече време, ама както си прецениш ти Най-добрия вариант е да отидеш на козметик

Guest
    знаеш ли, а защо не помислиш да го правиш частично? в смисъл, ако отидеш на козметик ще ти го обяснят по-добре, но грубо казано има различни начини да оформиш растителността там долу. нямам предвид нещо перверзно, а такова обезкосмяване, което да ти позволява да носиш бански и бикини без притеснения /разбирай, нищо отстрани/ и в същото време няма да се наложи да махаш всичко. примерно, "пистата" май е добра алтернатива, една приятела си го направи и е мн доволна, защото не я боли мн, дори и и с кола маска.

boje..ti trqa da si nqkakva kurva
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Guest
    e za kvo da e kurva ! tva pak e hiper typo!LQTO E,IMA BASEIN,PLAJ - SLEDOVATELNO BANSKI-KAK ISKA6 EDNO MOMI4E DA SE RAZHOJDA I KAT LEGNE ILI NE6TY TAM DA SE RAZ4EKNE I DA I VIDI6 KOSMITE,A!TYPO E!PAK I E PO HIGIANI4NO!

hAhA

Да и аз само 1 не разбрах кво му е курвенското? хехе

С кремче или с бигче.Тва е моят съвет.А за епилатора ,това си е за мазохисти!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Попринцип съм против самобръсначките, но по интимните части се обезкосмяжам именно с тях!Според мен това си е най-доброто-хем не боли, хем го правиш само лятото и не е толкова вредно

От хигиенична гледна точка.., защо да е курва?
    Още по-малко, че наистина идва лято и момичето трябва да се чувства комфортно на басейн и море.

Град
    Targovishte
    Ми то с пинсета или с епилатор е едно и също , само че с епилатора боли повече , защото откъсва повече косми наведнъж.Ама не е болка за умиране!Успех
    Добре,добре,вземам си думите обратно.Да ви го отчукам

Град
    Targovishte
    Ми то с пинсета или с епилатор е едно и също , само че с епилатора боли повече , защото откъсва повече косми наведнъж.Ама не е болка за умиране!Успех
    Добре,добре,вземам си думите обратно.Да ви го отчукам

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    На 13 и вече мисли за обезкосмяване...леле
    ееее ти паа....... те децата от 2 клас вече мислят зааааа.....ц*ц* а тя на 13 вече трябвала да го е правила....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си