- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От колко....?
На колко години бяхте когато правихте за първи път анален секс и правите ли го още?Темата е за момичета и момчета.Мерси на всички предварително за отговорите!
Ами бях на 17, но не ми хареса. И до днес не съм очарована от възможността нещо да ми се завира в задника и аз да се кефя!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Da,spomniam si 4e kato biah po-malka me be6e napla6ila dosta v edin dryg forum i se biah zaklela 4e takova ne6to niama da si pri4inia nikogaПървоначално написано от Josefinne
Ina4e napravih go za purvi put na 17 i mi haresa,no ne go pravia redovno![]()
ми нааа 15 може би не помня ,практикувам го от време на време
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Na 13 bqh...(predi 3 meseca za pr1v p1t pravih analen sex),sega s1m sprqla da go pravq,no moje bi pak 6te po4na![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
боже господи ! ти с такъв сексуален опит че просто ...
Аз много не се вписвам в разговора, но не мисля, че ще пробвам в близкото бъдеще такова нещо. Не ми се нрави идеята да имам нещо в дупето. Пък и има и други дупки, в които на пениса може да му е удобно, не е необходимо да ми се вре в дупето.
Хм .. та.. на 17 съм сега и едва ли ще си променя мнението скоро.
Ти с тая твоя малка пишка каде си се засилил бе ???Първоначално написано от Schnitzer
Защо спа с Маги а? хаахаХаХАхАхаахаХАХХхаАХх АХахАхАХхА тя те обичала въпреки малкото ти пишле а ти си спал с Маги АХАХахаХААХАХАХахАхААХаха ахА
az p1k go napravih 4ak predi nqkolko meseca. predi me be6e strah iiii nqkaksi ne go priemah za ne6to estestveno. oba4e sega namerih 4oveka koito uspq da me nakara sama da go poiskam i otkri novi za men udovolstviq. spored men prosto se iska malko pove4ko opit ot mome4to za da moje momi4eto da izpita udovolstvie ot analen sex.
Ела ти го турим одзаде ке ше видиш дали е малка.Плюс тва аз с бульони не спя.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ах,перверзник такъв!Знаех си,че искаш да научиш кои са гейовете във форума.Темата е за момичета и момчета
Вижте сега,вярно,че се уговорихме да Ви предоставя коня Братан,на когото миналия месец вместо ваксина против тетанус ветеринаря му инжектира хормони на растежа в топките,но получих по-добро бизнес предложение от Елтън Джон,та затова ще се наложи да поустпоунем уговорката.Не съм праил ама лятото ще правя.
Тогава просто си представете,че задника Ви се завитра в нещо...И до днес не съм очарована от възможността нещо да ми се завира в задника и аз да се кефя!
Да-примерно в разни ауспуси,улуци,водосточни тръби...Пък и има и други дупки, в които на пениса може да му е удобно
Тук с д-р Грешков можем да кажем само едно-Ти с тая твоя малка пишка каде си се засилил бе ???
Защо спа с Маги а? хаахаХаХАхАхаахаХАХХхаАХх АХахАхАХхА тя те обичала въпреки малкото ти пишле а ти си спал с Маги АХАХахаХААХАХАХахАхААХаха ахА![]()
Плануваш ли го? Или просто си каза с някое момиче/момче че ще ти даде отзад след 38 дниПървоначално написано от Schnitzer
dam ne si puham ni6ty tam tva si ima opredelena cel da e suzdadena v anatomiqta na 4oveka-izpolzva se za izhvurlqne na fekalii ne za vkarvane na penis!nqma da probvam i az .Първоначално написано от ThePainIsReaL
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
и за така, само дето бях на 16Първоначално написано от Josefinne
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
На 17, не ми е любимото нещо, ама е по-добре от нищоСлучва ми се веднъж на 2 месеца.
na 15 i ne sum... a nqqm i golqmo jelanie 4esno kazano..
Някъде като бях на 15 незнам точно.След това имаше един период който го правех ме почти редовно.После почнах ме по рядко абе на периоди общо взето.Скоро не сме го правили.
teb te znaem malkata_kurvi4kaПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Ebasi na 13 godini to kvo ostava o6te ot bebeta da se ebeme ili kvoПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Леле мале, а на 9 какво беше опитала? Беше почнала да гледаш градинарчето пощеливо ?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
ohhh ama mn se draznq ostaite momi4eto tva si e neina rabota ako iska sa 6e rodi kvo vi burka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Някъде на 16 мисля, че бяхСега го правя отвреме-навреме.