- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Interesno!
Хех, момичета пишат в теми само за момчета, момче обяснява за първия път при момичетата.. Какви неща се случват в този мити форум само!
Относно кървенето: трябва да се подготвиш от "а? защо няма нищо?" до "мале, секс ли правих или в кланницата ходих!" В най-стандартния случай (доколкото съм запознат, сега, не твърдя, че съм го правил със статистичен брой девственици) кръв би трябвало да има само в началото на акта и може би после още няколко капки по бельото ти след това. Който и случай да е при теб - спокойно, ще мине, а и все някога трябва да се случи, нали? Същото е и с болката. Но не трябва да мислиш за най-лошото всеки път.. Иначе ще ходиш на ръце да не вземе да ти падне тухла на главата.
За чаршафите: Ако държите да е вкъщи на удобно (аз лично го препоръчвам, човек на комфорта съм. ест, ако имате пари за хотел, това също не е лоша идея, стига да сте ОК да отидете някъде с идеята да го -направите-), а теб те е срам от родителите ти.. Нека момчето донесе чаршафи. После той ще обяснява на тях какво е това червеното по тяхХем ще му е по-лесно, хем той е момче и е длъжен да поема определни неудобства за твоя сметка. Или просто купете нови чаршафи и после на боклука. Според мен - няма смисъл да се притесняваш толкова. Няма нищо срамно. (е, на никой не му е особено комфортно, знам, и на мен не ми беше)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!