- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Interesno!
Да, така си е. Всъщност историята е много интересна. Преди много снегове, когато още форумът бе млад (и аз с него, макар нито аз да знаех за форума, нито той за мене) на портите на замъка модераторски почукала малка глупава юзърка, ползваща шльокавица и прекалено големи аватари. И помолила тя модераторите за подслон за през нощта, защото вън бушувала буря по-яростна, от онази, когато забравих за годишнината ни с приятелката ми. Но отказали й те в своята арогантност, банвайки я сама под шибащия дъжд. Тогава ламерката изведнъж се превърнала в красива админка (нещо като анджелина джоли в Хакери) и изрекла следното проклятие:Първоначално написано от д-р Посмъртов
"Мамка ви да еба, простаци недни. Кръв ще серете щом свърша с вас! Нека форумът ви от ламери се не отърве, нека го нафлъдят лапета и курвета (и гейчета с напомпани гейчета за аватари) и доктори с извратено чувство за хумор! Само спам да получавате в мейлбоксовете си и да не можете да спите от модърейтинг!"
Но за разлика от приказката, която пародирам, админката не оставила задна вратичка, през която да се хакне това проклятие и то вечно ще лежи върху нас, докато форум съществува.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!