Цитирай Първоначално написано от д-р Посмъртов
Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
Вече ти отговориха .. само да добавя за чаршафите, че могат да се перат. Споки .. студена вода и малко прах и си готова. Пък и те няма целите да са в кръв,я
Млада госпожице,откъде знаете всичко това?Имате ли полу-полу-пълнолетие,иначе казано 7 годинки?Как за бога сте направили 3295 мнения?Този форум е прокълнат,казвам ви!
Да, така си е. Всъщност историята е много интересна. Преди много снегове, когато още форумът бе млад (и аз с него, макар нито аз да знаех за форума, нито той за мене) на портите на замъка модераторски почукала малка глупава юзърка, ползваща шльокавица и прекалено големи аватари. И помолила тя модераторите за подслон за през нощта, защото вън бушувала буря по-яростна, от онази, когато забравих за годишнината ни с приятелката ми. Но отказали й те в своята арогантност, банвайки я сама под шибащия дъжд. Тогава ламерката изведнъж се превърнала в красива админка (нещо като анджелина джоли в Хакери) и изрекла следното проклятие:

"Мамка ви да еба, простаци недни. Кръв ще серете щом свърша с вас! Нека форумът ви от ламери се не отърве, нека го нафлъдят лапета и курвета (и гейчета с напомпани гейчета за аватари) и доктори с извратено чувство за хумор! Само спам да получавате в мейлбоксовете си и да не можете да спите от модърейтинг!"

Но за разлика от приказката, която пародирам, админката не оставила задна вратичка, през която да се хакне това проклятие и то вечно ще лежи върху нас, докато форум съществува.