.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Сребърна
    Guest

Сребърна боя

Здравейте! Искам да питам дали някой знае решение на проблема ми: преди месец си купих сребърни чехлички, обаче малко ми се поожулиха. Сега проблема ми е, че незнам с какво да ги намажа. Имате ли идеи, има ли такава боя за обувки, някой виждал ли е?

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Bronz Abe za 4ehli boia nz Kupi si novi!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    купи си лак за нокти и ги намажи, но мн внимателно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

mi v magazin za boi! Na madrid ima edin (ako si v sf) ima mn cvetove bazi lakove ala bala ...ako sa ti skupi 4ehli4kite de ako ne vij v jelezariq (dano ne ti se izsmeqt) ili kakto kazaha kupi si novi

Повече от фен
    Град
    south_park
    тцъ тцъ...сребърни чехлички..харема,харема

по темата:лак за нокти пробвай

6itai gi , kupi si KUBINKI we mama mu :X

Сребърна
    Guest
    Значи явно не съм се изразила правилно, чехличките ми са сребристи(нз какво толкова учуди някои от вас, след като има адски мн модели сребристи и златисти чехлички в момента). И не съм като някоия от харема, както някой се изрази, защото те са горе- долу за официален случай и се връзват перфектно на облеклото, за което са купени! Просто исках да знам, срещали ли сте такав боя? А тожа за лакът за нокти, също си е идея. Сега се замислих и за сребърен бронз... ше видим! Благодаря за отзовалите се... а останали може и без коментар, моля Лека вечер

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Сребърна
    Значи явно не съм се изразила правилно, чехличките ми са сребристи(нз какво толкова учуди някои от вас, след като има адски мн модели сребристи и златисти чехлички в момента). И не съм като някоия от харема, както някой се изрази, защото те са горе- долу за официален случай и се връзват перфектно на облеклото, за което са купени! Просто исках да знам, срещали ли сте такав боя? А тожа за лакът за нокти, също си е идея. Сега се замислих и за сребърен бронз... ше видим! Благодаря за отзовалите се... а останали може и без коментар, моля Лека вечер
    v slunchogled prodavat tekstilni boi i vqskakvi drugi. probvai tam moje da se nameri ne6to. az imah edin cherveni gumenki, koito maika mi izpra v prealniq i stanaha rozovi i si gi namazah s takava boq i sega sa extra.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си