- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спонтанен аборт??? :(
Хора,нещо става!Нали няколко дни имах ръждиви петна и ми тече леко,а сега като погледнах имаше голямо мнннннн тъмно кафяво-почти черно петно на бикините ми!Какво става???????![]()
![]()
![]()
![]()
Знам,че така може да се получи спонтанен аборт,кажете ми моля ви при спонтанния аборт може ли да тече така почти черно?Или е само кръв?
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Znae6,4e 6te te napsuvme,nali. Togava 6to ne si mul4i6,maaaa![]()
Оуф, тая верно е досадна...ИДВА ТИ ЦИКЪЛА!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Оф,престанете!Аз съм толкова разтревожена а вие как може така да постъпвате с мене и да се отнасяте така лошо с мен при положение,че имам черно течение и умирам от страх!
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
ae viii zashto taka narejdate momi4eto we ??? kakvo e vinovno 4e ne moje da razbere....moje da i pomognete...da i obesnite kakvo e...zashto postoqno q psyvate.....ima si aver 20 godishen i ko...si4kite i zavijdate..shtoto vashte sa 10 godishnite kakto kazvate.. !!! _)_ she va eba v glopacite...ostavete momi4eto namira![]()
Mdam specialno az syper i zavijdam.Na 13-14 da hodi6 s 20 godi6en da my lapa6 galta6 t.n. i tva samo 6toto toq tapak ne moje si nameri priqtelka na negovite godini koqto da my varje.
Ta 4e neka se izpravim na kraka i da aplodirame momi4eto koeto znae kakvo iska ot jivota. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
PSano da poymnei6 i da ne e kasno
ama i vii ste mnoo prosti...ko va valnuva dali hodila s 20 godi6en i 4e tq vila na 13 ili nz tam kolko.... golqmata raota.. nito e 1vata det e tai nito e poslednata.... i ko kat e na 13.... tova da ne zna4i 4e ne moje da popita ne6to koeto e pritesnqq......bahti prostiq narod![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Кукличка,мерси много миличка.Твоите думи много ми помогнаха и ме направиха по-силна макар че в тази ситуация..![]()
214 malkoto_sladur4e
АХАХАХАХАХАХАХ!!! Не могаа!! Респект, човек! Респект!Първоначално написано от Анонимко
Както и да е..
Първо - бременна ли си, че да имаш спонтанен аборт?
Второ - погледни думите "спонтанен аборт". Какво виждаш да пише там? Точно така - "спонтанен", което в синонимния речник трябва да ходи под ръчичка с "внезапен", "изведнъжен" и подобни. Щом течеш няколко дни, проблемът ще да е друг. За съжаление, никой от нас не е сертифициран гинеколог (предполагам), а точно такъв ти трябва в този случай. Знам, че ще е притеснително, неудобно и общо казано гадно, ама какво да се прави? А, да, можеш да чакаш да умреш.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
n1ght_shadow точно така си е !Мн ти благодаря за подкрепата.Аз се притеснявам,мисля,че този форум е мястото където може да получа компетентен отг на въпросите си,а какво става...всички ме нападат супер неуместно от завист.Аз какво да направя като съм умна,красива,всички мъже умират по мене и просто едно 20 годишно момче се е влюбило в мене (постоянно м чета на тези години ми предлагат и т.н.)...
![]()
214 malkoto_sladur4e
Не е спонтанен аборт, защото това означава да ти е толкова зле, че да не мърдаш изобщо, да не знаеш на кой свят си, често да припадаш и да имаш обилен кръвоизлив. Просто е последствие от Постинор дуо, който по твоите думи беше мноооого полезен. Нищо ти няма. И ако видя още 1 тема, в която да питаш дали си бременна ще я изтрия. Има тестове, има гинеколози баща ти е личен лекар. би трябвало да си доста по-компетента! Все едно аз да не знам какво е баланс, сметкоплан дебит и кредит!!!!
Забрави да кажеш и скромнаПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Бухчо има любов за всички като тази малката. Единствената причина, поради която помагам на такива хора е, че не искам никога, НИКОГА да дадат поколение. Пази Боже сляпо да прогледа.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
malkoto_sladur4е ,на колко години ти беше за прьв път или си била твьрде малка и не помниш...![]()
и да знаеш,че не ти се подиграват защото си к*рва,а защото ти завиждат,продължавай да си го повтаряш и ще си повярваш![]()
you should kill yourself >=D
Не искам да съм груба, но толкова ли е трудно да отидеш на лекар. В крайна сметка като си достатъчно отговорна да правиш секс, трябва да си готова и да понесеш последствията. Отиди на лекар, в това няма нищо срамно, напротив- всяко момиче, водещо полов живот трябва редовно да посещава гинеколог.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Дваме ти съвет да си купиш тест за бременност от 1 месец и ти пак не отиваш, какво повече искаш да направим?
1. Напълно нормално, това е ефект от Постинора .. какво си очаквала, не знам
2. Мъчи се да ти дойде, да
3. Направо не знам как превъзмогнах себе си, и писах в тази толкоз безсмислена тема. За милиардем път всички ти казваме : " Не си бременна!"
4. Най-добре си купи тест и мирясай ...![]()
ето за това хората имат такова мнение за теб ти си много горда просто нямам думи и то само защото някой загорял батко те използва как може да ти завиждаме,че некви загорели батковци те задяват извинявай ама е така (аз,която съм малко по-голяма от теб им викам така) и евала =D> не всечки са тръгнали на 12 да водят полов живот,но това си е твоя изборПървоначално написано от malkoto_sladur4e
П.П. по тематане е спонтанен аборт(май първо трябва да си бременна или съм в грешка
) и най-вероятно както казаха вече може да е от постинора,който си пила
П.П.2 не се заяждах с теб не го приемай лично![]()
![]()
of gledai sa...pylno e s tvoi glupavi temi v koito vse pitash dali si bremenna-ne si=>ne mojesh da napravish abort.Ili e ot hapcheto ili imash nqkyv problem poradi koito se hodi na ginekolog(lekar koito preglejda polovite organi na momichetata)
Първоначално написано от kindergarden
=D> p.s. И като си умна и красива, защо задаваш хипер тъпи въпроси и теpми в този форум, а не се оправяш сама !!!
p.s. Почваш да дразниш на макс !![]()
... k33p w@lkinG ...
taka kato ti 4eta temite si go udarila ili na nqkva paranoq pri tva dosta infantilna ili prosto se opitva6 da naprai6 nqkvo stranno vpe4atlenie ili ne6to ot sorta a po temata(ni6to 4e go kazaha stra6no mn hora) no ne si bremenna a pak na vsi4koto otgore si dosta malka za da si trovi6 organizma s tolkova silni himikali(postinor)ni6to 4udno da ima6 nqkav po-osoben strani4en efekt
A.... ти замисляла лиси се за възможността да караш цветна бременност?![]()
Много пъти се замислих,просто при цветната бременност тече розово,не черно!Първоначално написано от Анонимко
214 malkoto_sladur4e
ми не се тревожи,става понякога и всичко е наред след това,просто изчакай няколко дена и ще видиш че ще се оправи,не се стресирай,аз предполагам че ти е края на цикъла не съм чувала в началото да става така.Ако не мине до няколко дена ще отидеш на гинеколог с 20годишния да те заведеПървоначално написано от malkoto_sladur4e