.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Наистина се замислям дали не си някой мъж, който се смее на нащ гръб...защото ако не е така, значи не ми се мисли...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Ама какъв край на цикъла като аз го чакам да ми дойде след утре?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Именно де .. мъчи се да ти дойде. Постинорът ти е бомбардирал организма и сега на цикъла му е трудно да се появи, затова става така.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ама нали ти дойде?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    in ur dreams
    mi da, sigurno e ot prostinora, toi po princip e mn vreden osobenno za 13 godi6no devoi4e. spox ne se paniray i otidi na lekar toi nay dobre moje da ti kaje kakvo ti e. hvani pod r1ka nqkoya po golqma priqtelka i otidi

Супер фен
    Не ми дойде.И аз си мислех,че ми идва ама това се оказа само зацапването
    214 malkoto_sladur4e

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какъв спонтанен аборт, бе?
    Просто ти идва.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Ами дано да ми идва защото иначе нз
    214 malkoto_sladur4e

Guest
    Тогава ще родиш на 13 и ще се самоубиеш на 16 защото си много жалка.Ако си достатъчно умна,някой ден ще се смееш на "живота" си,какво бебе си била и колко си бързала да пораснеш.Ще се смееш и смееш ..или ще се самоубиеш..При всички случай нищо няма да излезе от теб...Трябва просто да го приемеш..
    Може ли да ми кажеш в кое училище учиш?

Супер фен
    Как да ти кажа в кое училище уча като ти дори незнаеш от кой град съм.От мене може да излезе много защото в училище съм отличничка и т.н.
    214 malkoto_sladur4e

Guest
    Дообре трябва ли да питам очеизвадни въпроси?Вместо да кажеш нещо много тъпо аргументирано можеш да кажеш в кой град си...това ми стига...и училище ако не те затрудни.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    ROFLOLMAOMG!

Да, така става.. Така става, детето ми..

И го изричам с болка на сърцето, защото в България наистина така става - ех, колко далече се стига с духанеее.....
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

STS
    Guest
    Ei are ste zavigdali na momi4eto, are da vidim ako na vas nqkoi deto e na 13-14 iska da vi duha togava kvo 6e im kagete. Da pravi kakvoto i haresva, ako i haresva seksa nqma lo6o v tova, nqkoi da ti se e prismival 4e si bie6 4ikii po 5 puti na den?

Ina4e ot kakvoto znam tva si e normalno, na edno ot gadgetata stana tova, az se izpla6ih no tq posle mi obqsni 4e ne e bremenna ami prosto stavalo nqkoi put predi da i doide.

Супер фен
    СТС миси :П Ами май ми дойде така,че вече не се притеснявам
    214 malkoto_sladur4e

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Вие не разбрахте, ве, деца. Не се присмивам на момичето, защото е тъпа. Всеки има правото да е пълен гьол. Присмивам се, защото все едно да я срещна посред нощ да нагъва пържен сладолед, а тя да ми твърди, че е на диета. Смешна е, защото говори неща, които думите й или културата й не подкрепят. Шибай се с баткото си насред улицата, ако искаш, но се научи да си държиш устата отворена. Както беше казал някой голям и по-умен човек от всички ни тука.. "По-добре да мълчиш и всички да те мислят за простак, отколкото да говориш и да разсееш напълно съмненията им."
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Как да ти кажа в кое училище уча като ти дори незнаеш от кой град съм.От мене може да излезе много защото в училище съм отличничка и т.н.
    И аз съм отличничка ДОРИ като студентка по информатика, ама това не пречи на живота да ме прецаква! До 7-ми клас нямах 5-ца, мила и имам златен медал от гимназия, ама кой го гледа това 1 е да се учиш добре, а друго да си наистина умен и за де не флудя(все пак пример трябва да дам) вземи 1 лв, отиди в близката аптека, купи си 1 тест(има и по 1 лв.), направи го, напиши какво е станало и ми дай възможност да си почина след тежкия изпит по числени методи от тебе. Айде, моля те, направи тази услига на всички ни, за да заключа темата ти с чиста съвест!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    СТС миси :П Ами май ми дойде така,че вече не се притеснявам
    Темата се заключва тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си