- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- PUNK/METAL/HC/UNDERGROUND SCENE
SPODELETE S KOQ BANDA ZAPO4NAHTE . KOQ GRUPA SPORED VAS E -NAI- I ZA6TO . SPORED VAS KOQ GRUPA E DOPRINESLA NE6TO POVE4E KUM STILA VI.
OB6TO VZETO V TAZI TEMA MOJETE DA IZKAJETE VSI4KO SVURZANO S
PUNK/METAL/HC/UNDERGROUND SCENE, DA DAVETE INFO. ZA BUDE6TI KONCERTI IZ STRANATA , DA KA4VATE VIDEO , SNIMKI I....MISLQ 4E ME RAZBRAHTE![]()
ако просто искаш да покажеш, че слушаш такава музика, защо просто не написа някоя песен в свещенната тема?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз започнах с Lostprophets, трима члена на групата са еджъри, на мен взе че ми хареса идеята, поразрових се да видя от къде идва, от там се запалих по олд скуул хардкораи така се почна.
Blood for Blood ми е една от любимите групи, макар и малко крайно нихилистични ме грабват много с текстовете и музиката си.
Започнах с Nightwish, ако могат да се вместят в метъла...по-тежките неща започнах с Cannibal Corpse.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Започнах с Manowar и продължих към американските нео-простотии: Korn, Adema, Disturbed, Slipknot, Godsmack, Marilyn Manson, Ill Nino, etc. Слушах ги около 3 години. Дерящите се вокали успях да възприема с Cradle of Filth. Чувайки Бодъм за пръв път започнах да търся музика, подобна на тяхната. Сега слушам хеви, пауър, мелодет, женски вокали и малко симфоблек.
Шшш метъли, я марш![]()
ЩЕ СЕ РАЗЦЕПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИМ!Първоначално написано от exploitedteen
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
\/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
_SL_ Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:48 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ако просто искаш да покажеш, че слушаш такава музика, защо просто не написа някоя песен в свещенната тема?
.................................................. .................................................
qvno ne iskam da pokazvam ni6to, zatova.![]()
С Преслава - Лъжа е и после минах на Bon Jovi - Runaway... та до ден днешен![]()
метал е тва е истинската музика![]()
SlipKnoT_RaMmSteIn (rock)
http://rammstein-fen4e.piczo.com/?cr=6&rfm=y
http://www.slipknot-fen4e.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хаха рок и метъл - бащата от малък ме хранешепосле почнах по - тежко и по - тежко.... от Queen до Soilwork kek, блека така и не ми хареса...
zapo4nah s Green Day i Lagwagon, posle Pennywise i Offspring, Sublime, Ska-p i ot tam zapo4nah da teglq drugi ska rabotii
hardcore zapo4nah da slu6am s last hope
a grupa ot koqto se povliqvamne znamm
be careful what you wish for 'cause you just might get it
пънка ми е познат от много малка. примерно 9-10 годишна възраст след две години почнах да се зарибявам сериозно.
пистълс, ренсид, бед релиджън .. по-старите неща на грийн дей също са ме кефели.. клеш, ноу фън ат ол, мисфитс много ме зарибяваха, малко кежълтийс.
кашичка.
но не знам как заобичах толкова стрийт пънка и ой!я![]()
първата ска група, дето съм слушала беше спешълс и от тях се зарибих, ска-п, селектър....![]()
и така общо взето тръгнаха нещата![]()
алелуя.