.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Sony Ericson K300 I Помощ

Значи беше ми паднала батерията и уж го дадох на една да ми запише номера на SIM картата , обаче има доста номера имали както и такива +359 когато някой ти кликва ако е не познат номер така се получава.
    Аз нямах никакви пари в телефона , а в същото време и не си знаех номера така че няма как да са ми кликвали , та възможно ли е тя да го е прехвърлила от нейните контакти само че с +359 .

Също така гледам някакъв 087 - телефон това на mtel ли е ?
    Странно защото в mtel центъра примерно имам 088 само да пращам на тях.

Моля за помоща на по разбиращите.
    Ще ми се някаква опция да вида последно записваните в SIM картата.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    087 е Mtel. Телефона няма опции за записване на последно записани в указателя. Ако приятелката ти е на сметка е възможно да е пратила есемес на себе си от твоя телефон с молба да ти бъде зареден телефона. Има някаква подобна опция на Мтел и от там ти е видяла номера. И така както го е видяла ти го е записала в твоя тел +359...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    087 е Mtel. Телефона няма опции за записване на последно записани в указателя. Ако приятелката ти е на сметка е възможно да е пратила есемес на себе си от твоя телефон с молба да ти бъде зареден телефона. Има някаква подобна опция на Мтел и от там ти е видяла номера. И така както го е видяла ти го е записала в твоя тел +359...
    Относно въпроса на автора, не ти разбрах нищо за тези номера.

За отговора на "experiment_m" да ти кажа 087 е Вивател.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

интересуваше ме дали 087 е на mtel или на vivatel това е
    защото знам , че при последната промяна mtel уж направиха така че да такива телефони да се избират по този начин: 088 7 - нз за това питам

Ако е на VIVATEL , имали някъде опция за пращане на безплатни смс-и на вивател

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Marik
    интересуваше ме дали 087 е на mtel или на vivatel това е
    защото знам , че при последната промяна mtel уж направиха така че да такива телефони да се избират по този начин: 088 7 - нз за това питам

Ако е на VIVATEL , имали някъде опция за пращане на безплатни смс-и на вивател
    Последно 087 е Вивател

Ето го и сайта им http://vivatel.bg/bg/index.php виж дали има нещо в него.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Ако искаш да си разбереш номера набери *88 (безплатен е) и там можеш да си разбереш номера!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си