.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

късите панталонки

Според вас трябва ли да имаш супер секси тяло ,за да носиш къси панталонки? да разбира се ,че ако висят много сланини ще е грозно ,но какво мислите вие все пак?носите ли такива?

Трябва да е стегнато и добре оформено. Това ако говориш за ултра-късни.
    Иначе до коляното и под коляното по мое мнение всеки може да си позволи да носи.
    Но, да се върна на тея супер късите - наистина трябват манекенски крака за такива. Всяка пъпчица, косъмче, целулит, някое килце в повече си личат. На мен лично не ми стиска да облека такива.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Харесвам къси панталонки върху приятни за окото фигурки. Обличай дрехи в които самата ти се чувстваш удобно. А колкото до това дали нося - аз съм момче-данък обществено мнение не плащам.

Baby_Phat_
    Guest

Дамм

Ми значи ако ти се харесваш...какво ти пречи?! Виж и J-lo и Бионсе Прескат си с къси панталонки мацките и хич не им пука е кофти е когто прелива но какво ти пука...веднъж се живее

mariika_vd_
    Guest
    Doniakade mackata e prava :P triabva da se saobraziavame s tialoto si ..no vse pak moje da si pozvoli6 1-2 pati..no bih te posavetvala da hodi6 na fitnes ili koremni i 6te vlezne6 vav forma.. :P ili edin.. "raztovarva6t" den i problem niama d aiam6 !

Голям фен
    както ти харесва, така..другите да си гледат работата

Guest
    За съвсем къси панталонки е нужно хубаво тяло. Аз мисля да нося това лято, не че тялото ми е нещо особено, но пък не ми пука - за морето са ми удобни, а и са симпатични :P

Аз си купих къси панталонки онзи ден,но не супер къси.Тялото ми не е перфектно,но мисля,че ако аз се чувствам добре и другите ще ме приемат добре.Това,че не си с перфектно тяло не значи,че трябва да се вариш през лятото.А и по-закръглените форми също са секси.
    Този,който не цени това,което има,не го заслужава!

Мега фен
    Град
    София
    Ако ти харесва на теб,носи.Ако не се харесваш,не носи.Няма правила.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз лично мн им се кефя и принципно не мога д атърпя жеги пък аз да се разнасям с панталони и тениски...колкото по-малко дрехи толкова по-добре физически се чувствам..Пък това,че тялото ми не е перфектно...дреме ми,гаджето ми ме подкрепя по темата..неговото мнение ми е важно.друго не
    Кефи се и си носи каквото си искаш))

Аз лично си нося и са ми удобни!Почти цяло лато да не кажа цялото си изкарвам с тях!Важно е да са удобни!Да не ви пука от мнението да другите!

За късите панталонки..Една позната ходи с ултра къси дънкови,обаче слага и един чропогащник(съвсем тънък,може да е шарен,черен и т.н.) и така си ходи,а определено няма хубави крака.Да ,ама чропогащник скрива недостатъците малко от малко..опитай.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    и аз адски харесвам.. или още-по-добре е полички.. но не от ония натруфените, а просто поличка - късичка или дълга с кецове стои супер същото важи и за късите панталонки. само трябва да имаш хубав тен на краката, щот иначе седи грозно..

в момента оформям дупе за каси панталонки висока сам 164 и тейа 53 искам да стана поне 45 за да по4на да нося каси панталонки
    vinagi napred i nikoga nazad

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не мисля че само ако си с перфектно тяло може да си го позвалиш. Тогава ще са много малкото такива Все пак се обличай както ти харесва, въпреки че ако наистина не ти стои добре...по-добре дане отвръщаваш околните

Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от ~~~A@LЭxX~~~
    в момента оформям дупе за каси панталонки висока сам 164 и тейа 53 искам да стана поне 45 за да по4на да нося каси панталонки
    abe ti nared li si??? tfa e bolezneno slabo! i kfo 6te mi stava6 nqkfa kle4ka li? malko sa slabite momi4eta,koito sa naistina krasiwi i to strukturata si im e takawa. a i dupeto ne stawa hubavo samo s otslabwane! po dobre se hvani sas sport i swwali ne poi4e ot 4-5 kg i 6te si super. aide stiga s tiq anoreksi4ni maniii de! aman

Цитирай Първоначално написано от ***BORK@***
    Аз лично си нося и са ми удобни!Почти цяло лато да не кажа цялото си изкарвам с тях!Важно е да са удобни!Да не ви пука от мнението да другите!

Ако ти харесват и имаш добра фигура-защо не?Аз лично много обичам къси панталонки!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Всички обичаме къси панталонки,но аз имам само спортни ии..ги нося само из квартала..
    Според мен е готинко на добре оформени крачка с тен..не ми харесва на бели крака с къси гащи,но е въпрос на мнение..

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Трябва да е стегнато и добре оформено. Това ако говориш за ултра-късни.
    Иначе до коляното и под коляното по мое мнение всеки може да си позволи да носи.
    Но, да се върна на тея супер късите - наистина трябват манекенски крака за такива. Всяка пъпчица, косъмче, целулит, някое килце в повече си личат. На мен лично не ми стиска да облека такива.

аз имам,но още не съм ги "разходила" навън не че нямам слаби крака...просто не се възприемам и както каза някой дори най-малкия недостатък личи

Супер фен
    Ами аз миналата седмица си купих едни мнннн сладки със едно бюстиенце за горнище.Много сладко седят мн мн мн.Пък от 3 седмици търся дънкови мн къси (да се вижда половината дупе),ама не намирам
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne e kazano,4e trqbva da imash perfektnoto tqlo,za da nosish kasi pantalonki.I vse pak e dobre tqloto da e stegnato.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Оххх...аз пък мн се чудя дали да облека или не...висока съм 172-3 см. и тежа 58-59 кг.Костите са ми по-едри-тогава как да отслабна, за да се чувствам добре в собственото си тяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си