- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- късите панталонки
Според вас трябва ли да имаш супер секси тяло ,за да носиш къси панталонки? да разбира се ,че ако висят много сланини ще е грозно ,но какво мислите вие все пак?носите ли такива?
Трябва да е стегнато и добре оформено. Това ако говориш за ултра-късни.
Иначе до коляното и под коляното по мое мнение всеки може да си позволи да носи.
Но, да се върна на тея супер късите - наистина трябват манекенски крака за такива. Всяка пъпчица, косъмче, целулит, някое килце в повече си личат. На мен лично не ми стиска да облека такива.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Харесвам къси панталонки върху приятни за окото фигурки. Обличай дрехи в които самата ти се чувстваш удобно. А колкото до това дали нося - аз съм момче-данък обществено мнение не плащам.![]()
Ми значи ако ти се харесваш...какво ти пречи?! Виж и J-lo и БионсеПрескат си с къси панталонки мацките и хич не им пука
е кофти е когто прелива но какво ти пука...веднъж се живее
![]()
Doniakade mackata e prava :P triabva da se saobraziavame s tialoto si ..no vse pak moje da si pozvoli6 1-2 pati..no bih te posavetvala da hodi6 na fitnes ili koremni i 6te vlezne6 vav forma.. :P ili edin.. "raztovarva6t" den i problem niama d aiam6!
както ти харесва, така..другите да си гледат работата![]()
За съвсем къси панталонки е нужно хубаво тяло. Аз мисля да нося това лято, не че тялото ми е нещо особено, но пък не ми пука - за морето са ми удобни, а и са симпатични :P
Аз си купих къси панталонки онзи ден,но не супер къси.Тялото ми не е перфектно,но мисля,че ако аз се чувствам добре и другите ще ме приемат добре.Това,че не си с перфектно тяло не значи,че трябва да се вариш през лятото.А и по-закръглените форми също са секси.
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
Ако ти харесва на теб,носи.Ако не се харесваш,не носи.Няма правила.
[size=7][b][u]fosse cos
Аз лично мн им се кефя и принципно не мога д атърпя жеги пък аз да се разнасям с панталони и тениски...колкото по-малко дрехи толкова по-добре физически се чувствам..Пък това,че тялото ми не е перфектно...дреме ми,гаджето ми ме подкрепя по темата..неговото мнение ми е важно.друго не
Кефи се и си носи каквото си искаш))
Аз лично си нося и са ми удобни!Почти цяло лато да не кажа цялото си изкарвам с тях!Важно е да са удобни!Да не ви пука от мнението да другите!
За късите панталонки..Една позната ходи с ултра къси дънкови,обаче слага и един чропогащник(съвсем тънък,може да е шарен,черен и т.н.) и така си ходи,а определено няма хубави крака.Да ,ама чропогащник скрива недостатъците малко от малко..опитай.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
и аз адски харесвам.. или още-по-добре е полички.. но не от ония натруфените, а просто поличка - късичка или дълга с кецове стои суперсъщото важи и за късите панталонки. само трябва да имаш хубав тен на краката, щот иначе седи грозно..
![]()
в момента оформям дупе за каси панталонки висока сам 164 и тейа 53 искам да стана поне 45 за да по4на да нося каси панталонки
vinagi napred i nikoga nazad
Не мисля че само ако си с перфектно тяло може да си го позвалиш. Тогава ще са много малкото такиваВсе пак се обличай както ти харесва, въпреки че ако наистина не ти стои добре...по-добре дане отвръщаваш околните
abe ti nared li si??? tfa e bolezneno slabo! i kfo 6te mi stava6 nqkfa kle4ka li? malko sa slabite momi4eta,koito sa naistina krasiwi i to strukturata si im e takawa. a i dupeto ne stawa hubavo samo s otslabwane! po dobre se hvani sas sport i swwali ne poi4e ot 4-5 kg i 6te si super. aide stiga s tiq anoreksi4ni maniii de! amanПървоначално написано от ~~~A@LЭxX~~~
![]()
Първоначално написано от ***BORK@***
Ако ти харесват и имаш добра фигура-защо не?Аз лично много обичам къси панталонки!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Всички обичаме къси панталонки,но аз имам само спортни ии..ги нося само из квартала..
Според мен е готинко на добре оформени крачка с тен..не ми харесва на бели крака с къси гащи,но е въпрос на мнение..
аз имам,но още не съм ги "разходила" навънне че нямам слаби крака...просто не се възприемам и както каза някой
дори най-малкия недостатък личи
![]()
Ами аз миналата седмица си купих едни мнннн сладки със едно бюстиенце за горнище.Много сладко седят мн мн мн.Пък от 3 седмици търся дънкови мн къси (да се вижда половината дупе),ама не намирам![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ne e kazano,4e trqbva da imash perfektnoto tqlo,za da nosish kasi pantalonki.I vse pak e dobre tqloto da e stegnato.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Оххх...аз пък мн се чудя дали да облека или не...висока съм 172-3 см. и тежа 58-59 кг.Костите са ми по-едри-тогава как да отслабна, за да се чувствам добре в собственото си тяло![]()