- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AHKETA ---> MAPKOBu gpe|||ku ..
Koq vi e lubimata marka drehi ?![]()
ilienci
тази която ми прилича най-много
етикет не е задължителен
Е тфа е истината!Първоначално написано от primatov
![]()
баси анкетата![]()
Адидас и Бенетон
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Armani, Hugo Boss i nqkoi drehi na Beneton mi haresvat.
GAP Beneton Guess, но много често си харесвам някоя не толкова маркова дрешка и си я взимам естествено, така че - марката не е от значение, ако дрехата ти харесва![]()
ESPRITTTT !!!!! RULZ !
benetton, motivi, mango, kenvelo i dr.
Не съм толкова богата ,че да си вземам " маркови дрешки "![]()
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
не че из форума няма такива деПървоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Emi na Armani , Versace , Benneton obshto vzeto tiq :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
morgan ,versache.. no principno za men ne e vajen etiketa
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
mi i az nqmam mn pari za markovi drexi...ama v magazinite za vtora upotreba mojete d anamerite vsichko (vkl markovi stoki) za bez pari![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
хаха това е проблема на младите хора - цялата тази суетня. И извинявам се за грубия език, но видях, че тук някаква госпожица беше писала, че обича да си пазарува от Версаче 1во си написала грешно името на фирмата 2ро много, много ми е интересно дали родителите ти наистина имат възможност да си позволяват да ти купуват дрехи на тези цени, защото последния път когато влязох във Версаче най-евтината дреха беше пола за 600лв...Най-важното е да знаеш как да си съчетаеш дрехите и от нищото да направиш нещо ефектно.
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Абе аз не съм богата.Наще не взимат много ама като ми даде баща ми след заплата пари и след 2 месеца мога да си взема нещо сносно.Пък докато си избера нещо то не ми нават 2 месеца ами незнам си колко тъй ,че няма проблеми с това.Аз не обичам да пилея пари.Не ми се откъсват големи суми лесно.Най-маркови са ми обувките....друго марково не знам какво имам.Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Иначе предпочитам по-спортните:RIP CURL,DC,DVS,C1RCA,ETNIES ала бала![]()
Motor,Mango,Terranova![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имам си отделни предпочитания за марки, разбира се, но зависи дали става въпрос за обувки, дрехи, бельо. При това за мен ме е важно дали дрехата ми е маркова, а как ми седи и дали ми харесва. Имам както по-скъпи, така и по-евтини неща.
Иначе ми харесват "по-спортни" марки . Адски много се кефих на Пони маратонки и кецки.. нооооо няяяяяяма.. спряха производството![]()
Сега ми харесват отделни неща на Етниис, Адио, Рип Кърл .. и бръм-бръм още доста.
Mango i BSB
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Pepe Jeans,Madoc,Stefanel,Etere,Exxo....
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mango,united colors of beneton,terra nova.![]()