.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Келеши пред блока

Проблемът е че от известно време пред нашия блок на пейката (която е на 2 метра от входа на блока) се събират едни заядливи келешчета и аз като се прибирам от кафе винаги са там. Често се случва да се заяждат,да кажат някоя обида или пък да се опитат да ме провокират. Аз съм сам,а те са минимум 7-8 човека и в повечето случаи си премълчавам,но не мисля че това може да продължава дълго така. Какво мислите че трябва да направя в случая?

8ball и чорап...

Бой по китарата!!!

Guest
    Келешчетата от колко време се мяркат там? Едва ли ще се задържат дълго, ако достатъчно добре отбиваш провокациите.

кажи им че носиш ганджа
    водиш ги в някоя тъмна маза, заключваш и включваш обгазителя

ВОАЛЯ

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако удариш някой от тях едва ли другите биха реагирали много адекватно и да отвърнат на удара.

Ми аз бих отишла при тях и да ги питам най накрая кво искат, някои момчета е така от разстояние доста смели, ама като направиш тва, което не очакват и се стъписват
    При подлеза при нас има работници и всяка сутрин като мина и все някой се обажда с некви изцепки от рода на "оо красавице" или някви такива ... и аз си мълчах няколко пъти и един ден се прибирам и минавам от там и се събрали всичките работници и единия ми вика "лал сексИ" и аз се обърнах и му казах "млъкни бе" и той млъкна и от тогава никой нищо не ме е закачал аххаах

Re: Келеши пред блока

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Проблемът е че от известно време пред нашия блок на пейката (която е на 2 метра от входа на блока) се събират едни заядливи келешчета и аз като се прибирам от кафе винаги са там. Често се случва да се заяждат,да кажат някоя обида или пък да се опитат да ме провокират. Аз съм сам,а те са минимум 7-8 човека и в повечето случаи си премълчавам,но не мисля че това може да продължава дълго така. Какво мислите че трябва да направя в случая?
    фащаш единия и почваш едно круше в лицето после следващият...... и викаш малко ли ви е ако искате още....... аз лично така съм правела или си сабираш една групичка 10-тина човека и почвате да ги налагате... [-o< \/

Guest
    Боядисвай пейката няколко дни поред и могат да се откажат да се събират там

Супер фен
    Щом те имат числено превъзходство става опасно

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ми какво..
    събираш 7-8 келеша и ти и бой...

ако не искаш или не можеш с бой
    боядисай пейката в розово...

и ако не успеят да се наклепат започни да разпространяваш слухове, как на розовата пейка се събира кварталната хомобанда...
    не не ,е тва просто цепи мрака
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Изпадал съм в подобна ситуация преди години, подигвавки и присмех при всяка среща, но откакто зачатках единия нямам проблеми. И бяха 3-4.
    Вярно че сега е малко по-различно, но наскоро пак има леко сдърпване със 7 момчета на моята възраст, но и след като единия си тръгна подут не посмяха да ме барнат. А честно казано можеха да ме пръснат от бой. Имаше 2-ма доста здравички, а и бях със счупена ръка.
    И други случаи съм имал подобни, но мисля че е до нагласа. Ако си решил че ще те бият...така ще стане.

Град
    Kill the kifla co.
    Цели ги с яйца.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Повече от фен
    нема спасение от днешните пуберчета мазни гадни...те са нещо като прилепала..хм

STEISI0606
    Guest
    hvarli im ne6to prez terasata ama gledai da e po tejko

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    1во си вземи бухалка.. После като се качиш у вас, просто излей някаква пумия върху тях...

Guest
    Napravo sa ujas tiq kele64eta,vikat kato ludi na peikata i sa kato nadrusani. Tuka celiq grad gi znae. Ne mislq 4e moga da predpiremam ne6to sre6tu teh,za6toto ne znam kakvi hora poznavat,a i vinagi mogat da me pri4akat [kato sum sam] i sa mi go vurnat stokratno. AKo primerno im otvyrna na obidata,ne e lo6 variant,no pak moje da trugnat na boi. Sega stana o6te po-zle,6toto po4naha pri teh da se subirat i jenski i te za da se napravat na po-interesni sa o6te po-zle ot predi. Ako az subera hora da gi bieme,posle moje da podadat jalba v policiqta i da imam problemi.Nz kvo da gi pravq,prosto e ujas,e dneska ne sum izlizal na kafe 6toto gi 4uh tuka ot terasata 4e sa se razvihrili na 100 %. Davaite o6te predlojeniq

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Napravo sa ujas tiq kele64eta,vikat kato ludi na peikata i sa kato nadrusani. Tuka celiq grad gi znae. Ne mislq 4e moga da predpiremam ne6to sre6tu teh,za6toto ne znam kakvi hora poznavat,a i vinagi mogat da me pri4akat [kato sum sam] i sa mi go vurnat stokratno. AKo primerno im otvyrna na obidata,ne e lo6 variant,no pak moje da trugnat na boi. Sega stana o6te po-zle,6toto po4naha pri teh da se subirat i jenski i te za da se napravat na po-interesni sa o6te po-zle ot predi. Ako az subera hora da gi bieme,posle moje da podadat jalba v policiqta i da imam problemi.Nz kvo da gi pravq,prosto e ujas,e dneska ne sum izlizal na kafe 6toto gi 4uh tuka ot terasata 4e sa se razvihrili na 100 %. Davaite o6te predlojeniq

И тези въпросните келеши на колко са?
    А ти на колко си?!
    От кво те е страх?!От тях, от момичетата им...от какво?
    Кво като пускат некви коментарчета?!Да си ги пускат....подминавай ги с вирнат нос...баси!
    Да не излезнеш навънка защото те е страх то некви....тва сеедно да не ходя...в Борисовата(примерно), защото там тръгнали да се събират псевдо-нацисти и да ме заплашват с нож...сещаш се за кво говоря!
    Виждат че си слаб и го изпозлват срещу теб...

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Maaa как ше оставиш някви непознати келешчета да ти се правят в ТВОЯТА МАХАЛА Повтарям(ТВОЯТА МАХАЛА,Квартал,Блок ако искаш даже твоята Пейка) не може така трябва мн бой

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
    Maaa как ше оставиш някви непознати келешчета да ти се правят в ТВОЯТА МАХАЛА Повтарям(ТВОЯТА МАХАЛА,Квартал,Блок ако искаш даже твоята Пейка) не може така трябва мн бой
    ходи ги набий, Ахиле..

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
    ходи ги набий, Ахиле..
    Мне е сериозно това е смешно някъде другаде да кажем не си сигурен ама на такова място си е направо хмм как да го сравня(ако има някой Dota който играе,е се едно да доиде някой да ме бие пред фонтана )

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ти чуваш ли се какво говориш?
    като си пред входа та какво?
    прозорците излитат и почват да режат другите..
    като че ли не може 5ма от съседната махала да слезнат и да те наритат..

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    Цели ги с яйца.
    тва ме заби е аз целя с орехи ноо по темата миии праи им и ти мръсно...земи си някой с тебе няколко пъти и като чуеш че пак нещо коментират .почвате и вие ама така че да ги жегнете яката ако не тва с пейката и боята ше е мноо ефектно тряа и аз да пробвам
    .!.

Град
    Disslikes-Jin Kazama
    Ае ми както си сметне за добре пък, и аз мисля че са отминали времената на кварталните Групировки ама решение от сорта на "Замеряй ги с картофи" не мисля че е много по разумно!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си