- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава когато....
Значи искам да попитам момчетата предимно но и момичетата могат да дават мнения, та въпросът ми е какво означава когато едно момче ти каже:"Искам да бъда с теб" означава че иска да те чука или че иска да ходите ?
Какво мислят момчетата като го казват и какво мислят момичетата като го чуват
Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.
Ако аз го кажа може би ще означава да ходя с теб ...
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
еми зависи от момчето се пак и от тфа как ти го казва, мисля, че ше му разбереш намека, ама по принцип ф поечето случай означаа, че иска да ходи с теб![]()
~!1912!~
Ми най-вероятно е имал предвид, че иска д ходи с теб...![]()
Iskam da buda s teb: kefi6 me vav vsqko otno6enie iskam vsi4ko da pravq s teb v prqk smisal i sex sigurno ne6to takova e iskal da ti kaje no v edno izre4enie.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Зависи, ако все още нямате връзка, иска да ходите. Ако обаче вече сте заедно, със сигурност не е само това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Eми зависи кво иска от тебе \/ да те прасне или да те обича незнам
Vladoka rulzzz
аз възприемам думите "Искам да бъда с теб" като "Искам да сме заедно", но зависи кой ти го казва и как![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Aleandra
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Zavisi ot nego si.. ot teb.. ot vzaimootnosheniata vi.. Moje da te haresva i da iska da hodi s teb.. Moje i prosto da iska da te izchuka.. Spored men trqbva sama da precenish ot nachina po koito go kazva.. i situaciata..
в случай че твоя човек не е някакъв секс маниак или мн голям женкар
той е имал в предвип че иска да сте заедно
а в случай че не ми вярваш - - питай го де![]()
po-skoro 4e iska da hodite
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Първоначално написано от Steli{P}
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Може да се разбере и по двата начина.Зависи в какви отношения сте, какви са му чувствата и т.н.
зависи дали вече ходите или не, но в повечето случаи означава, че иска да ходите![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми ако го познаваш добре би трябвало да знаеш какво иска да каже...според мене иска да ходите...а може би не му стиска да е толкова директен колкото мислиш...![]()
offf... aman ot tupi temi
Ами не ходим и аз всъщност разбрах че за него това е означавало че иска да ме чука, но исках да видя мненията и на други. Не ми го е казал лично написа ми го в смс след като малко преди това излизахме и се целунахме. Не го познавам много добре. И темата не е тъпа щото вие момчетата (повечето) като приказвате изобщо, ама въобще даже не се изразявате както трябва и ние момичетата ви разбираме погрешно и после ние сме тъпите
Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.
Е та мно ясно, че значи, че иска да ходите, а в последствие, ако си паснете мое и друго, неа лошо, кфо?!![]()
Аз го приемам като "искам да споделя целия си живот с теб,ти си моята любов и жената за мен!"![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!