Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
хм.. изобщо не си ме разбрала.. пф най-мразя да се обяснявам, заради някой, който не може да схваща подтескста..
не всеки, който пуши трева минава на херо.. мн хора вече се опариха от хероина през 90-те години и всички вече са наясно, че хероина е шит.. все по-малко са онези, които сега започват да употребяват херо.. сега е бума на амфетките, коката и бонбонките, които доооооста се различават от хероина, макар също да зарибяват до извесна степен, но тази степен се определя от волята на самият човек, докато това не важи при хероиновата зависимост.. така, че историята ти е, както казаха по-горе, като лав стори от 80-те.. не си актуална.. дори нереално изглежда човек, който само пуши трева изведнъж да мине на хероин и то в сегашната реалност, когато по-скоро ще земе някой хап или бяло.. че на всичкото отгоре да го направи заради някой (родители или приятел или от любов там).. признай, че трябва доста слабохарактерен, за да постъпиш толкова глупаво и необмислено..
ето това беше смисълът на горния ми пост, който ти изобщо не разбра.. дано сега съм била достатъчно ясна, защото по-простичко няма как да го кажа.. ако пак имаш затруднения, значи образователната ни система е наистина мн мн зле..

okei ne mi se darvi!prosto sam malko xaxo!!!i za6tot dnes zavar6ix daskalo!!!
no tova koeto go napisax e istina!!!!!ako na vas vi se struva 4 ene e va6 si problem!!!