- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намера гажде
Хора, помагайте, не мога да си намеря гадже. Не мисля, че съм грозен, поддържам се къпан и чист, пръскам се със скъпи парфюми, стремя се да съм кавалер с момичетата, а те винаги ме допускат много близо до себе си, но само като много добър приятел. Помогнете ми да премина прага и да успея да си хвана гадже!
Аз смятам, че си имаш всичко, според мен ти си интересен пич, ти на колко си, защото аз съм на 12 и си търся гадже. От София съм и смятам, че си мн сладък![]()
Звучи ми добре, имаш ли снимка? Аз съм на 14, а другия месец правя 15!
А аз другия месец правя 13, това е знак на съдбата. Сигурна съм, че сме един за друг. Моля те, продължавай да пишеш![]()
Покажи ми своя снимка, защото искам да те видя.
Еми, ще ти опиша, защото още нз как се качват снимки![]()
Аз съм висока 1.70, с русо-кестенява коса и обичам момчета, които изрязават своите чувства, т.е. не се правят на сухари, а ме приемат такава каквато съм![]()
уАу! ЗвУчИ сЕкСи! ОпИтАй Да КаЧиШ сНиМкАтА нЯкЪдЕ!
на 12 1.70 бахти мутанта и тоз са връзва...Пази боже [-o<
Ще ти я пратя по пощата, защото тука нз как ставаМного мои приятеки ме смятат за откачена, но аз смятам, че съм красива. Надявам се да ме харесваш. Много ме кефиш
![]()
П.С. Никога не съм стигала толкова далеч с момче
hahahahah gadno li vi e na si4ki a? kato gledate tolkova mnogo 2ki kak se natiskat po peikite v parkovete i sekvi takiva (nqma da izbroqvam 6tot ne mi se pi6a ama ima o6te mnogo drugi takiva momenti). Gadno li vi e kato znaete 4e nqmate nikoi do sebe si i 4e ste sami (iskliu4vame priqtelite). Gadno li vi e kato nqmate koi da pregurnete za6tot prosto vi e krivo i iskate nqkoi da vi ute6i?
tihoПървоначално написано от Анонимко
sedi i gledai 6ou
ок, мейла ми е bibitoto@abv.bg
Уау, досега не съм мислил, че някой може да си подхощат толкова много!Все пак и 2та имате ден-ден другия месец, знак на съдбата, не бива да разваляте тази връзка на всяка цена!!!
moq e hforce@abv.bg
na 17 sum (mom4e) i poznavam doista svobodni mom4eta na moita vuzrast i malko po-golemi ta ako dade6 snimka moje da ti namerq nqkoi
Радвам се, че и други хора мислят като нас. Аз се казвам Тото, нека ми пишат на пощата всички момичета, които биха искали да имат връзка с мен. bibitoto@abv.bg
А аз се казвам Джокер, пишете ми на shestotchetirsetidve@abv.bg
Моля те, не ми се подигравай. Разбрах, че и ти нямаш приятелка, така че ми влез малко в положението!Първоначално написано от King of Kings
Майната ви човека ми отговори, въпреки, че видя мойта снимка и се ме рабра заради човека, който съм. Въпреки, че си пишем от 10ина минути той ме разбра, за разлика от вас!!
И ако искате да знаете тя е по-красива отколкото вашите приятелки! Тя е прекрасна и имаме среща!
vseki tup teen na po 14-15 godini bi te razbral, ili po to4no bi se napravil 4e te razbira za da te vkara v legloto i da te iz*uka i posle da te zareje
bahahahahahahhahahahah, edno 13 godi6no plosko su6testvo e po-krasivo ot edno 16-17-18 godi6no momi4e, koeto se e oformilo ve4e i na vun6nost i na ukul i koeto znae kakvo iska i kak da si go polu4i
heheheheh q se skriite we
(ne vi li pisna s teq ebavki, lqgaite da spite)
Не е вярно това за леглото! Никога не бих постъпил така с момиче! Още повече, че ние не сме гаджета още!![]()
Но все пак бих я опънал здраво!![]()
Не е вярно!! Ние се харесахме, не мога да разбера защо толкова хора искате да прекратим отношенията си! Това не е "ебавка"!!!Просто човека ми хареса!!
Това не го написах аз! За мен любовта е по-важна от секса!Първоначално написано от Анонимко