.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    Жожоба Аграр
    Guest

Как да си намера гажде

Хора, помагайте, не мога да си намеря гадже. Не мисля, че съм грозен, поддържам се къпан и чист, пръскам се със скъпи парфюми, стремя се да съм кавалер с момичетата, а те винаги ме допускат много близо до себе си, но само като много добър приятел. Помогнете ми да премина прага и да успея да си хвана гадже!

Guest
    Аз смятам, че си имаш всичко, според мен ти си интересен пич, ти на колко си, защото аз съм на 12 и си търся гадже. От София съм и смятам, че си мн сладък

Guest
    Звучи ми добре, имаш ли снимка? Аз съм на 14, а другия месец правя 15!

Guest
    А аз другия месец правя 13, това е знак на съдбата. Сигурна съм, че сме един за друг. Моля те, продължавай да пишеш

Guest
    Покажи ми своя снимка, защото искам да те видя.

Guest
    Еми, ще ти опиша, защото още нз как се качват снимки

Аз съм висока 1.70, с русо-кестенява коса и обичам момчета, които изрязават своите чувства, т.е. не се правят на сухари, а ме приемат такава каквато съм

Guest
    уАу! ЗвУчИ сЕкСи! ОпИтАй Да КаЧиШ сНиМкАтА нЯкЪдЕ!

Guest
    на 12 1.70 бахти мутанта и тоз са връзва...Пази боже [-o<

Guest
    Ще ти я пратя по пощата, защото тука нз как става Много мои приятеки ме смятат за откачена, но аз смятам, че съм красива. Надявам се да ме харесваш. Много ме кефиш

П.С. Никога не съм стигала толкова далеч с момче

hahahahah gadno li vi e na si4ki a? kato gledate tolkova mnogo 2ki kak se natiskat po peikite v parkovete i sekvi takiva (nqma da izbroqvam 6tot ne mi se pi6a ama ima o6te mnogo drugi takiva momenti). Gadno li vi e kato znaete 4e nqmate nikoi do sebe si i 4e ste sami (iskliu4vame priqtelite). Gadno li vi e kato nqmate koi da pregurnete za6tot prosto vi e krivo i iskate nqkoi da vi ute6i?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 12 1.70 бахти мутанта и тоз са връзва...Пази боже [-o<
    tiho sedi i gledai 6ou

Guest
    ок, мейла ми е bibitoto@abv.bg

Голям фен
    Град
    Варна
    Уау, досега не съм мислил, че някой може да си подхощат толкова много!Все пак и 2та имате ден-ден другия месец, знак на съдбата, не бива да разваляте тази връзка на всяка цена!!!

moq e hforce@abv.bg
    na 17 sum (mom4e) i poznavam doista svobodni mom4eta na moita vuzrast i malko po-golemi ta ako dade6 snimka moje da ti namerq nqkoi

Guest
    Радвам се, че и други хора мислят като нас. Аз се казвам Тото, нека ми пишат на пощата всички момичета, които биха искали да имат връзка с мен. bibitoto@abv.bg

Голям фен
    Град
    Варна
    А аз се казвам Джокер, пишете ми на shestotchetirsetidve@abv.bg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    А аз се казвам Джокер, пишете ми на shestotchetirsetidve@abv.bg
    Моля те, не ми се подигравай. Разбрах, че и ти нямаш приятелка, така че ми влез малко в положението!

toto, pisah ti, zaet sum i sum mom4e, no za tebe bih napravil nqkolko iskliu4eniq (namekvah 4e bih te.... aide nqma da kazvam kakvo, ti 6te se seti6 sam... nqkoi den.... kato porasne6)

awe kvi sa teq maloumni temi we, i az po4nah da rusa nqkvi pulni tupotii

Guest
    Майната ви човека ми отговори, въпреки, че видя мойта снимка и се ме рабра заради човека, който съм. Въпреки, че си пишем от 10ина минути той ме разбра, за разлика от вас!!

Guest
    И ако искате да знаете тя е по-красива отколкото вашите приятелки! Тя е прекрасна и имаме среща!

vseki tup teen na po 14-15 godini bi te razbral, ili po to4no bi se napravil 4e te razbira za da te vkara v legloto i da te iz*uka i posle da te zareje

bahahahahahahhahahahah, edno 13 godi6no plosko su6testvo e po-krasivo ot edno 16-17-18 godi6no momi4e, koeto se e oformilo ve4e i na vun6nost i na ukul i koeto znae kakvo iska i kak da si go polu4i
    heheheheh q se skriite we

(ne vi li pisna s teq ebavki, lqgaite da spite)

Guest
    Не е вярно това за леглото! Никога не бих постъпил така с момиче! Още повече, че ние не сме гаджета още!

Guest
    Но все пак бих я опънал здраво!

Guest
    Не е вярно!! Ние се харесахме, не мога да разбера защо толкова хора искате да прекратим отношенията си! Това не е "ебавка"!!!Просто човека ми хареса!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Но все пак бих я опънал здраво!
    Това не го написах аз! За мен любовта е по-важна от секса!

heheheheh kakto kaje6, pred neq moje6 da se pravi6 4e nqma da go napravi6, no vseki 4ove4ec na tvoqta vuzrast iska samo tova, me4tae si kak 6te opune nqkoi i prez tva vreme treska 4*kii po odealoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си