.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не мога да ви разбера какво искате

Значи гледам,че тук постоянно се пише от момичетата,че искали любов и разбиране от приятеля си ,но рядко ги получавали.Еми не мислите ли,че тези неща може да ги получите от момчета които не от са най големите красавци и не тичат след тях всички момичета.

НЕ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ТЕМАТА МОЛЯ

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Imash pravo do izvestna stepen no ne napylno.. Momchetata koito sa gazari i sa krasavci sybujdat jelaniq u mnogo jeni.. a zaedno s jelaniqta i nadejdi che neshto istinsko moje da se poluchi.. i ponqkoga se poluchava.. Ne e garancia che nqkoi koito ne e tolkova otrakan shte te obicha i uvajava poveche ot drugia tip... I pak kazvam.. neka ne gi slagame pod obsht znamenatel

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    никога не съм тичала след "най-големите красавци" имам чувството, че с такъв човек няма да се чувствам добре, няма да получавам това, от което имам нужда, защото поради голямото му его, очите му ще шарят по всяка
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Това не се отнася за всички...има момичета, които търсят вътрешната красота в момчето.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Това не се отнася за всички...има момичета, които търсят вътрешната красота в момчето.
    I az q tyrsq.. no na pyrvo vreme trqbva da me privleche vynshnia vid.. Inache nqma da sybudi interes u men..

Значи ако човек е красив не може да обича? Еми, извинявай, ама аз не се имам за грозен, но мога да кажа, че мога да обичам и съм обичал! Не виждам защо делите хората непрекъснато.....
    На който му се убива време...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Не мога да ви разбера какво искате

Цитирай Първоначално написано от Destroy`Fashion
    Значи гледам,че тук постоянно се пише от момичетата,че искали любов и разбиране от приятеля си ,но рядко ги получавали.Еми не мислите ли,че тези неща може да ги получите от момчета които не от са най големите красавци и не тичат след тях всички момичета.

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на koalka
    В повечето случаи става така, че когато момичетата си харесат някой красавец и не страда хич от женско внимание не е много сериозен, женкар е.Иска да има всяко момиче.И по-некрасивите момчета остават на заден план и не винаги някой оценява това, което имат(характера), който може да е прекрасен.Не казвам, че няма красиви момчета, които са отдадени само на едно момиче.

Ех,златната среда е най-трудно достижима,а тъй силно желана..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Re: Не мога да ви разбера какво искате

Цитирай Първоначално написано от Destroy`Fashion

Благодаря 1 човек да подкрепи по грозните момчета.ЕВАЛА!!!
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]никога не съм тичала след "най-големите красавци" имам чувството, че с такъв човек няма да се чувствам добре, няма да получавам това, от което имам нужда, защото поради голямото му его, очите му ще шарят по всяка
    съгласна
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    I az q tyrsq.. no na pyrvo vreme trqbva da me privleche vynshnia vid.. Inache nqma da sybudi interes u men..
    Каква си повърхностна. Но това е комплимент. И аз съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си