- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зашо го правите....?
Тревата няма нищо общо с дрогата....Мноо сте зле...
абе, детето, тревата няма нищо общо с НАРКОТИЦИТЕ
"DROGA" на латински озна4ава "СУШЕНА БИЛКА" и тревицата си е то4но това- сушена лековита билка.
Правим го за да се лекуваме от стреса, от болки в ставите на пръстите и кръста в следствие на много 4асове пред компа, от високо кръвно в следствие изнервящи у4ители/родители/колеги/шефове и про4ее и про4ее.. някои хора с трева се лекуват от глаукома, епилепсия, алцхаймер, .. дори от рак.
CHECK THIS OUT!!! http://www.dnes.bg/article.php?id=30491
a sega zakonni li sa?Първоначално написано от Анонимко
![]()
аааа човеееек това ми е любимата баба.. само си представи къф як човек е аааа ахаххаха искам да я познавам чак.. ахахПървоначално написано от Pit Of SnakeS
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
марихуаната не е дрога!? да бе... колкото бирата не е алкохол!
няма да ви съдя, щом можете да пишете във форума, значи нищо ви няма... но айде не говорете толкова глупости щото има хора, които нямат мярка и като четат тва дето вие го пишете, утре вече няма да ги има на тоя свят.. макар че и без ваша помощ тъпанарите пак ще си умрат де, но тва няма значение...
аз никога не съм опитвала нито амфети, нито марихуана, нито кока, нищо... и не смятам да опитвам, защото тва разваля човека и психически и физически... не спорете с мен, така е! и нямам и нужда от дрога, защото имам достатъчно приятели, които ме развеселяват... толкова ли е трудно вместо да дръпнете от масура, да отидете на басейн с френдове!? вместо да си забиете някоя игла във вените, да си земете една бира и да си направите кефа!? нямате си приятели ли, или кво!? ... не сфащам...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
именно, лек наркотик и лек алкохолПървоначално написано от <black soul>
никой не е умрял от трева.. хората умират на-често от простотия и неумение да се контролират..няма да ви съдя, щом можете да пишете във форума, значи нищо ви няма... но айде не говорете толкова глупости щото има хора, които нямат мярка и като четат тва дето вие го пишете, утре вече няма да ги има на тоя свят.. макар че и без ваша помощ тъпанарите пак ще си умрат де, но тва няма значение...
ха.. като не си опитвала как може да знаеш, а щом не знаеш как може да разбереш, а щом не разбираш, мнението ти е единствено от това, което си чула и не се базира на твой собствен избор.. само ако сме опитали нещо и сме го преживели, можем да разберем какво еаз никога не съм опитвала нито амфети, нито марихуана, нито кока, нищо... и не смятам да опитвам, защото тва разваля човека и психически и физически... не спорете с мен, така е!
имаме си приятели мн ясно.. но е мн по-забавно да отидеш на басейн нацепен.. но няма как да ти го обясня, нито има как да го разбереш, така че ако обичаш повече не пиши за неща, от които си нямаш ни най-малко представа..и нямам и нужда от дрога, защото имам достатъчно приятели, които ме развеселяват... толкова ли е трудно вместо да дръпнете от масура, да отидете на басейн с френдове!? вместо да си забиете някоя игла във вените, да си земете една бира и да си направите кефа!? нямате си приятели ли, или кво!? ... не сфащам...
a не може ли да отиде6 на басеин с friend-овете и да си дърпа6 от масура?за6то не разберете наи-накрая,4е хората са разли4ни и оттам си купонясват по разли4ен на4ин!и да те питам само-кои ти каза 4е хората друсат за6тото нямат приятели?адски тъпо изказване.
Не не го правите щото така искате а щото сте тъпанариииииииииии..........Първоначално написано от *happy bunny*
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Добре, че мислителят на форума се обади, иначе не знам какво щяхме да правим.Не не го правите щото така искате а щото сте тъпанариииииииииии..........Ходи да зарибяваш малолетни момченца по улиците, недей много да пишеш. Просто не се получава.
![]()
за мен па ти си тъпанар като не го прави6,и кво става сега?като не си пробвал не може да знае6 дали е тъпо и от там да казва6 4е сме тъпанари.има6 само 1та гледна то4ка,а ние и 2те-знаем как е със и как е баз друсане.....от тук си прави сметка кои е по-компетентен
trevata e pratena ot boga tfa e chast ot prirodata za tova nqma ni6to lo6o da se pu6i trefaa![]()
ами какви разсъждения може да има човек, на който никът му е името на най-просташкото и безинтересно предаване (е може би след онова, дето беше на къци едно време).. и на всичкото отгоре пише на латиница.. абе човешката простотия е безкрайна, нали знаете.. просто му прескачайте мненията, все едно не съществува, щото няма никакъв смисъл да се нервиш да обясняваш на някой толкова зле..
хехеее тъпанариПървоначално написано от bai-brother
бих го приела на вътре ако не се пишеше Биг Брадър
![]()
![]()
![]()
И каде ме видя да пиша на латиница ма?Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Това говори много зле за тебе , аз може да съм прост ама ти си по проста щом не правиш разлика между латиница и кирилица.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
хахахах ахахахаха хахаха ам знам ли кфо съм гледала.. верно.. ама снощи така ми се е видяло.. хахахахаха а хахаах аз щото мн бях нацепена хахаха чак съм чела на латиница аахахаахахахха ахааа малеее бати филма хаахха ем добре тогаа, ама тфаз а ника си остава..
prqvq go 6tot mi haresva a 4e bilo mnogo opasno ne e ba6 taka opasno e ama ne e tolkova kolkoto kazvat tva e film![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
1/2 от всичките "тревомани" го правят за гъзария и за да са в крак с компанията... Аз не съм пробвал, но след няколко дена и това ще стане, но все пак факта, че:
Трева -> Амфетамини -> Херо
.. Не говори добре. И айде сега отивай да спираш...
Честно казано се чудя - защо по дяволите прибягвате към наркотици... Какъв е смисъла да си направиш кеф за 2-3 часа, а след това да имаш проблеми занапред. Не знам, правете квито си глупости искате
Because you and me are through
You couldn't help me, you couldn't save me
Now I know the end is here
I am done with you
Трева->Амфетамини->Херо ..?Първоначално написано от 1mbaful
Моля те, скрий се някъде. Смешен си.
аа,зна4и не си пу6ил дори трева,но ина4е знае6 4е после се минава на хероин?боже как ви се леят глупостите,тва е толкова тъпо и сме6но,а толкова хора го мислят...жалко е! е нали било тъпо,кажи ми тогава ЗАЩО ще пу6и6 тея дни?малоумна работа,и ти не знае6 кво мисли6 и иска6-ужас
а бе ви е сте луди как може да ползвате наркотци!!!!!!!!!! модже да съм нацист но нацизма забранява това вхоландия било позволено тази страна е пропаднала райха над всичко
а ти пък как може да си нацист ?! тва е супер тъпо ...сещаш ли се всеки си има мнение и всеки прави своя избор ... ти си нацист аз не ...ти слушаш ои аз не ...ти мразиш наркотиците аз не .... секи има право на лично мнение .. !Първоначално написано от вилхелм монке
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
''........идва време,когато забравяш ЗА6ТО но не забравяш КАК.........''
Зашото мъ каръ да излеждъм мноу як и мноу секси. И шот съм готин.
след време на свеки му своето