Цитирай Първоначално написано от Анонимко
1во тревата алкохола и цигарите през 20те години са били незаконни.Но тъй като в интерес на народа е било да се леагиризира алкохола.
2ро Опитвам се малко от малко да ви образовам!Хората минават на трева->амфети защото дилърът им на трева обикновенно може да достави и амфети и на тях им е интересно да разберат...Човекът който е правил това клипче или е минал през брутализма на всякакви видове наркотици или не е ДОКОСВАЛ ПОМИРИСВАЛ ВИЖДАЛ на живо наркотик..и няма как да види.
3то Алкохола и цигарите са също толкова пагубни колкото това.
Да,аз друсам амфети и бонбони и бело,пуша коз...но живота ми е супер и не чувствам,че го пропилявам.Да имам намерение като по порасна малко да го спра и си правя нужните почивки.Така,че не наркотичните вещества развалят хората,а слабата воля,любопиство и други признаци.
Така че следващият път,когато искате да направите драматично клипче за неща,който дори не сте виждали на живо се образовайте малко.
П.П.Човек който е минал през брутализма на наркотиците ако ще прави клипче,то по скоро ще е под формата на текст,от своя гледна точка,а не драматични картинки извадени от нета на наркоманска-псевдо херца бг песен.
a sega zakonni li sa?