- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зашо го правите....?
именно, лек наркотик и лек алкохолПървоначално написано от <black soul>
никой не е умрял от трева.. хората умират на-често от простотия и неумение да се контролират..няма да ви съдя, щом можете да пишете във форума, значи нищо ви няма... но айде не говорете толкова глупости щото има хора, които нямат мярка и като четат тва дето вие го пишете, утре вече няма да ги има на тоя свят.. макар че и без ваша помощ тъпанарите пак ще си умрат де, но тва няма значение...
ха.. като не си опитвала как може да знаеш, а щом не знаеш как може да разбереш, а щом не разбираш, мнението ти е единствено от това, което си чула и не се базира на твой собствен избор.. само ако сме опитали нещо и сме го преживели, можем да разберем какво еаз никога не съм опитвала нито амфети, нито марихуана, нито кока, нищо... и не смятам да опитвам, защото тва разваля човека и психически и физически... не спорете с мен, така е!
имаме си приятели мн ясно.. но е мн по-забавно да отидеш на басейн нацепен.. но няма как да ти го обясня, нито има как да го разбереш, така че ако обичаш повече не пиши за неща, от които си нямаш ни най-малко представа..и нямам и нужда от дрога, защото имам достатъчно приятели, които ме развеселяват... толкова ли е трудно вместо да дръпнете от масура, да отидете на басейн с френдове!? вместо да си забиете някоя игла във вените, да си земете една бира и да си направите кефа!? нямате си приятели ли, или кво!? ... не сфащам...
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.