- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Изневери ми, но казва, че ме обича.
zdrasti. prosto iskam da se opla4a i da spodelq s nqkogo ina4e 6te poludeq.v4era plriqtelq mi mi kaza 4e mi e izneveril, kogato mi bil qdosan i iskal da k1sa s men.
![]()
sega iska da mu prostq i tv1rdi 4e me obi4a i 4e nqma ni6to k1m onova momi4e(BIV6ATA MU) napravo 6te otka4a, v s16toto vreme rzbrah 4e me e l1gal za mnogo ne6ta. v1preki 4e go obi4am neznam dali si struva da b1da s tak1v 4ovek
![]()
mersi za vnimanieto...
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Изневярата не е важна, важното е, че те е лъгал и е искал да скъса с теб, но ти дори не си разбрала.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Щом все пак ти е признал, значи на истина те обича-рядко се срещат такива хора.
Да - признал е след много време.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе да не е тоя негоник http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=22174![]()
Обновения форум Teenproblem.com
egati ne sme nqkoi 13 godi6ni puberi mamka mu. 6to se d1rji kato nqkak1v v4era6en lape6or![]()
Не си заслужава да си с него
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
извинявай ама ... я му бии шута ... обичал те !? не ми се вярва много
изневерил ти е и не с коя да е, а с бившата, казал ти е ... защо !? страх го е да не научиш от друго място може би, незнам в крайна сметка ти си решаваш какво да правиш, но... утре ако ти се ядоса пак !?
btw от колко време ходите !?
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
vse pak tova e mnogo vreme..po-dobre pogovorete i si izqsnete vsi4ko.. vsi4ki luji i t.n. .. togava a\6te razbere6 dali e iskren v 4uvstvata si..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
dam i az mislq 4e 6te trqbva da provedem edin razgovor, blagodarq na vsi4ki za vnimanieto![]()
Това момче не те обича!Човек, който обича някого не го лъже за много неща, а още по-малко и да му изневерява.По-добре не се занимавай с него и си намери момче, което наистина ще те обича, а не като този само да лъже.
Ами ако наистина я обича? Знаете, че няма мъж моногамен.
Ами ако до преди теб е бил с прекалено малко момичета и сега иска да си навксва, като същевременно е влюбен в теб. Ти може и да си се накръшкала до сега, а той?
toi e bil s1s stra6no mnogo momi4eta i po princip znam 4e obi4a da kr16ka, no mi be6e kazal 4e s men e razli4no i az t1pa4kata mu povqrvahПървоначално написано от Анонимко
no vse o6te tv1rdi 4e me obi4a i 4e onova bilo gre6ka
Ами щом е така го зарежи и си хвани друг! Кво се занимаваш с тъпи женкари. Даже вие, жуните луди ли сте та все искате да променяте лошите мъже, женкарите и да ги правите добри, не става, или по-точно много рядко се превъзпитават.Първоначално написано от sladursko_tigar4e
Аз пък ще питам друго - трябва ли да стана тъпак и гадняр за да ме харесват жените?Първоначално написано от Анонимко
Не! Аз харесвам добрите момчета. Просто момичетата на 13-17 още не знаят какво искат. Искат да са готини и се врат край "популярните" момчета, които са въздух под налягане в повечето случаи. 1 сериозен и отговорен мъж иска край себе си жена, а не пикла!
Кво да ти кажа това си ви е в кръвта да се навирате с неподходящи за вас хора както и да е еми няма смисъл да си с него иска да късате изневеря и още си с него явно ти е гот да те нараняват ти си знаеш!!!Първоначално написано от sladursko_tigar4e
Vladoka rulzzz
Obi4al te?Tva s biv6oto mu gadje bilo gre6ka?Are stiga s teq gluposti....osobeno s tva 4e te obi4al.....ako te obi4a6e nqma6e da te narani...po dobre mu bii 6uta i da p1tuva...
Does it hurt
To know I'll never be there
bet it sucks
to see my face everywhere
...
Квото и да говорите, жените обичате тъпаци, простаци, гадняри, идиоти и повърхностни.
6tom te e lagal 6tom ti e izneveril s biv6ata si i ako tvardi 4e te obi4a zna4i sam ne e suguren v tova spored men e jelatelno da go nakaje6 ne kato mu izneveri6 a prosto ne mu pro6tavai pone za sega.kaji mu 4e ve4e si izgubila vqra v nego a tova se pe4eli mn trydno q se gubi mn lesno ot nego zavisi dali ti 6te q spe4eli6 otnovo i ako toin yspee zna4i nqaistina te obi4a no az sam bila s 4ovek koito se be6e skaral s fr si i i izneveri ei taka 6toto go e qd na neq.ne be6e mn priqtno za men no tova na meno mu ostana navik i pri nai malkiq problem toi otiva6e pri druga vnimavai da ne go nau4i6 na tova za6toto e qsno 4e samo ti 6te strada6.
Ти сама трябва да решиш какво да направиш.
ПП Аз на твое място няма да му простя или поне не толква лесно.
глупак е че ти е изневерил,че си е признал и ,че те е лъгал.. а и твърди че те обича..за мен такива хора са ... каде виждаш смисъла да продължава една такава връзка ?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Според мен този човек не те обича.Ако само за едно нещо те е излъгал,поговори с него и си изяснете нещата.Но ти казваш, че за мн неща те е излъгал,а човек които обича не лъже.Аз лично не приемам изневярата и не прощавам.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...