Zdraveite hora Imam problem i imam nujda da pogovorq s nqkoi..Nadqvam se 6te mojete da mi pomognete!
Ima 1 mom4e, koeto mn me haresva6e..za men oba4e toi be6e prosto 1 ot nai-dobrite mi priqteli i..ne mu obru6tah osobeno vnimanie! S nego mojeh da si govorq za vsi4ko i..ne sled dulgo i az hlutnah. Za sujalenie..vse popadahme v sistema ot nedorazumeniq i taka i ne mojahme da budem zaedno. Tukmo ne6tata zapo4naha da potrugvat, kogato nenadeino razbrah, 4e toi 6te zaminava da jivee v Anglq. Ne mi go kaza toi, a 1 na6 ob6t poznat. Kogato razbrah za tova se raztroih mn! Durjah se ujasno s nego. Trugnah si bez da mu pozvolq da mi obqsni.V posledstvie(toi ve4e zamina)mu napisah 4e prez cqloto tova vreme sum imala 4uvstva kum nego.Otg ne polu4ih. Ne sled dulgo pak se prestra6ih i mu pisah. Toi mn mi se zaradva i mi poiska dom.tel,za da mi se obadi. Ne go napravi.Sega ve4e imam net i si pi6em v icq.1viq ni razgovor be6e super.Razbrah 4e 6te si idva za lqtoto. V posledstvie oba4e toi zapo4na da se durji zle:da mi razkazva za biv6eto si gadje i za tova kolko e sexy 1 ot priqtelkite mi!Kaza,4e nikoga ne e imal seriozni 4uvstva kum nikogo i edva li tova 6te mu se slu4i skoro.Ne moga da razbera kakvo stana!Kak da se durja s nego sega? Znam 4e e glupavo, za6toto esenta toi pak 6te zamine, no..iskam toi da bude moi pone za tova lqto!!!Vuzmojno li e vs koeto e izpitval kum men da se e izparilo? I za6to togava produljava da me tursi?
Molq vi pomognete!!!!!