- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тая кучка харесва ли ме или се е***а с мене?
Преди година се запознах с една сдуханячка в курс по английски и си допаднахме, гледахме се приятелски и тя ми се усмихваше. Аз си втълпих, че изпитва нещо повече от приятелство. Започнах да й пиша в ICQ, но разбрах, че си има гадже. Много си говорихме, аз й правих комплименти, но тя е заета. Преди няколко дни й казах, че повече няма да ползвам ICQ, защото ми пречи да уча и й казах, че ще ми липсва и тя ми отговори с тъпизма: "Ако беше така нямаше да бягаш от мен." Тая глупачка си мисли, че заради нея бягам, да и какво ако е така???? Просто не искам да общувам с нея! Аз и с моите бивши съученици повече не искам да се чувам. Минало са те за мене. Та, въпросът ми е следния: Тая кучка харесва ли ме или се е***а с мене?
Оф, стига с този флууд, кви са тези глупости, които пишеш, ти, Птичи Грип? Сигурен ли си, че скоро си бил при психиатър?
ти си ебати и страхливото копеле майна "няма вече да ползвам ICQ " и ти кво искаш да си помисли че не бягаш от нея ли? толкова много ти се учи че зарязваш развлеченията пак и има още 20 дена до края на годината и толкова ли не можа да и кажеш че имаш чувства към тая "кучка" така не се говори за момиче към което имаш чувства![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
То, пък ICQ едно развлечение...
Първоначално написано от Pti4i grip
Съгласна съм.Първоначално написано от tuzaro
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
действайте по скайпа направостига с това ICQ
Ама тя освен грозна и неготина е някаква дървена философка.
Кучка е щото си мисли, че светът се върти около нея и защото се прави на умна.
може и такава да е ама ти си я зарибявал и кат не е вързала ся кучка аПървоначално написано от Анонимко
тва има някой хейтъри много заблудени
![]()
Кучка е щото си мисли, че светът се върти около нея и защото се прави на умна. Не обичам дървените философи и зодия Близнаци по принцип, големи "умници" и "мислители са", ще ми говори за политика тя.
ае човек ти виждаш ли се въобще кво пишеш..."правя й комплименти,усмихвам й се, чатим си,ама има гадже, значи е кучка" ?! Малко странно ми звучи. Начи щом не ти се е нахвърлила е просто една "грозна кучка,която се мисли за умна" тей ли?!Помисли малко какво , и дали въобще изпитваш нещо към нея. И да наистина с тая реплика за ICQ дет си й казал наистина звучи все едно че бягаш от нея,независимо дали е така или не.
пп:тузар е прав-тей не се говори за момиче, особено за това което харесваш(а може би не харесваш, то толкос объркано пишеш за нея че чак не мога да преценя)...
може ли да те питам на колко години сиили да предположим 4 клас? пък тя кат ти говори за политика ти я затапи с нещо спортно
За твоя информация, не е правилно да говориш на 'Алилуя' за демони.Първоначално написано от Pti4i grip
Сатаната също си има такъв 'catch phrase' - 'Harkee' (Харкии)
Това беше малко за любознателните.
Да бе, кое нормално момиче говори за:
Смисълът на живота.
Политика.
Новини.
Отношенията на хората.
ООН.
Резолюции.
Хайде чупка, по-добре да е от момичетата, които повече мислят и по-малко говорят или пък от онези, които мислят за гримове. Тя е дървена философка и това е адски не готино, а аз съм спортист, следователно движа с готини само.
леле направо ме уби чесно много си ...... ти си я зарибявал ся се оплакваш от нея не мога да те разбера пък кат си спортист до ся да си фанал някоя друга от готините с които движишПървоначално написано от Анонимко
![]()
Накажи глупака с мълчание. Аз не говоря с всеки!
''ku4ka'' ???? ebati izkazvaneto za momi4e. ako pita6 mene i da te haresva ne q zaslujava6 kav si
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от BeBsItO
В случая (според мен) Кучката си ТИ!Първоначално написано от Анонимко
Кво е виновно момичето! Може дане те харесва! А иси има приятел!
+ тфа - кво бягаш!(ти верно бягаш!)
Бягам, но не от нея, а от бивши приятели, които са свине, тъпаци, използвачи, олигофрени, говна, идиоти, говеда и дървени философи. Те нараниха душата ми. Използвачи гадни...............![]()
![]()
![]()
начи си имал "много добри приятели"Първоначално написано от Анонимко
mn si zle mom4e!Ti si super vulgaren tip...awe ti si prost 4ovek!Qvno tq ne e tupata ami ti si zadrusteniq we baby![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
You tell me you’re in love with me
That you can’t take your pretty eyes away from me
It’s not that I don’t want to stay
But everytime you come too close I move away
I wanna believe in everything that you say
cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There’s things about me you just have to know.
Sometimes I run
sometimes I hide
Sometimes I’m scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right,
be with you day and night
Baby all I need is time.
I don’t wanna be so shy, ah-ah
Everytime that I'm alone I wonder why
Hope that you will wait for me
You'll see that, you’re the only one for me
I wanna believe in everything that you say
Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There’s things about me, you just have to know.
Sometimes I run (sometimes) sometimes I hide
But all I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night
All I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night
Baby, all I need is time.
Just hang around and you’ll see
There’s nowhere I'd rather be
If you love me, trust in me
The way that I trust in you.
ah ah ah
Sometimes I run (sometimes) sometimes I hide
But all I really want is to hold you tight (hold you tight)
Treat you right, be with you day and night (day and night)
Sometimes I run (sometimes)sometimes I hide
Sometimes I’m scared of you uh uh ah ah
But all I really want is to hold you tight treat you right,
Be with you day and night (day and night)
All I really want is to hold you tight
Be with you day and night
Sometimes I run (sometimes)
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight,treat you right,
Be with you day and night
Момичетата обичат да си играят с нас просто за забавление, в това съм се убедил.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh