.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

Тая кучка харесва ли ме или се е***а с мене?

Преди година се запознах с една сдуханячка в курс по английски и си допаднахме, гледахме се приятелски и тя ми се усмихваше. Аз си втълпих, че изпитва нещо повече от приятелство. Започнах да й пиша в ICQ, но разбрах, че си има гадже. Много си говорихме, аз й правих комплименти, но тя е заета. Преди няколко дни й казах, че повече няма да ползвам ICQ, защото ми пречи да уча и й казах, че ще ми липсва и тя ми отговори с тъпизма: "Ако беше така нямаше да бягаш от мен." Тая глупачка си мисли, че заради нея бягам, да и какво ако е така???? Просто не искам да общувам с нея! Аз и с моите бивши съученици повече не искам да се чувам. Минало са те за мене. Та, въпросът ми е следния: Тая кучка харесва ли ме или се е***а с мене?

Guest
    Оф, стига с този флууд, кви са тези глупости, които пишеш, ти, Птичи Грип? Сигурен ли си, че скоро си бил при психиатър?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти си ебати и страхливото копеле майна "няма вече да ползвам ICQ " и ти кво искаш да си помисли че не бягаш от нея ли? толкова много ти се учи че зарязваш развлеченията пак и има още 20 дена до края на годината и толкова ли не можа да и кажеш че имаш чувства към тая "кучка" така не се говори за момиче към което имаш чувства
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Валентин
    Guest
    То, пък ICQ едно развлечение...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Оф, стига с този флууд, кви са тези глупости, които пишеш, ти, Птичи Грип? Сигурен ли си, че скоро си бил при психиатър?
    тва е разработка на военните В Русия съм ....
    Не съм сигурен. Не съм сигурен и за странното летящо огнено кълбо, с което играх карти вчера, но това няма нищо общо с инвазията на демоните нали!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти си ебати и страхливото копеле майна "няма вече да ползвам ICQ " и ти кво искаш да си помисли че не бягаш от нея ли? толкова много ти се учи че зарязваш развлеченията пак и има още 20 дена до края на годината и толкова ли не можа да и кажеш че имаш чувства към тая "кучка" така не се говори за момиче към което имаш чувства
    Съгласна съм.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

действайте по скайпа направо стига с това ICQ

Guest
    Ама тя освен грозна и неготина е някаква дървена философка.

Guest
    Кучка е щото си мисли, че светът се върти около нея и защото се прави на умна.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Ама тя освен грозна и неготина е някаква дървена философка.
    може и такава да е ама ти си я зарибявал и кат не е вързала ся кучка а тва има някой хейтъри много заблудени

Guest
    Кучка е щото си мисли, че светът се върти около нея и защото се прави на умна. Не обичам дървените философи и зодия Близнаци по принцип, големи "умници" и "мислители са", ще ми говори за политика тя.

ае човек ти виждаш ли се въобще кво пишеш..."правя й комплименти,усмихвам й се, чатим си,ама има гадже, значи е кучка" ?! Малко странно ми звучи. Начи щом не ти се е нахвърлила е просто една "грозна кучка,която се мисли за умна" тей ли?! Помисли малко какво , и дали въобще изпитваш нещо към нея. И да наистина с тая реплика за ICQ дет си й казал наистина звучи все едно че бягаш от нея,независимо дали е така или не.
    пп:тузар е прав-тей не се говори за момиче, особено за това което харесваш(а може би не харесваш, то толкос объркано пишеш за нея че чак не мога да преценя)...

Град
    hate city plovdiv, майна
    може ли да те питам на колко години си или да предположим 4 клас? пък тя кат ти говори за политика ти я затапи с нещо спортно

Guest

Re: Тая кучка харесва ли ме или се ебава с мене?

Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Преди година се запознах с една сдуханячка в курс по английски и си допаднахме, гледахме се приятелски и тя ми се усмихваше. Аз си втълпих, че изпитва нещо повече от приятелство. Започнах да й пиша в ICQ, но разбрах, че си има гадже. Много си говорихме, аз й правих комплименти, но тя е заета. Преди няколко дни й казах, че повече няма да ползвам ICQ, защото ми пречи да уча и й казах, че ще ми липсва и тя ми отговори с тъпизма: "Ако беше така нямаше да бягаш от мен." Тая глупачка си мисли, че заради нея бягам, да и какво ако е така???? Просто не искам да общувам с нея! Аз и с моите бивши съученици повече не искам да се чувам. Минало са те за мене. Та, въпросът ми е следния: Тая кучка харесва ли ме или се ебава с мене?
    Всичко това е зла конспирация на група демони, целящи да те използват за понататъшните си експерименти. Ти си едно звено от заговора, чиято главна цел е завземането на нашата земя от Чадата на Ада. Алилуя!

Пазете се, простосмъртни! Денят на страшния съд пристига!
    За твоя информация, не е правилно да говориш на 'Алилуя' за демони.
    Сатаната също си има такъв 'catch phrase' - 'Harkee' (Харкии)
    Това беше малко за любознателните.

Guest
    Да бе, кое нормално момиче говори за:
    Смисълът на живота.
    Политика.
    Новини.
    Отношенията на хората.
    ООН.
    Резолюции.

Хайде чупка, по-добре да е от момичетата, които повече мислят и по-малко говорят или пък от онези, които мислят за гримове. Тя е дървена философка и това е адски не готино, а аз съм спортист, следователно движа с готини само.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Да бе, кое нормално момиче говори за:
    Смисълът на живота.
    Политика.
    Новини.
    Отношенията на хората.
    ООН.
    Резолюции.

Хайде чупка, по-добре да е от момичетата, които повече мислят и по-малко говорят или пък от онези, които мислят за гримове. Тя е дървена философка и това е адски не готино, а аз съм спортист, следователно движа с готини само.
    леле направо ме уби чесно много си ...... ти си я зарибявал ся се оплакваш от нея не мога да те разбера пък кат си спортист до ся да си фанал някоя друга от готините с които движиш

Guest
    Накажи глупака с мълчание. Аз не говоря с всеки!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ''ku4ka'' ???? ebati izkazvaneto za momi4e. ako pita6 mene i da te haresva ne q zaslujava6 kav si
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    ''ku4ka'' ???? ebati izkazvaneto za momi4e. ako pita6 mene i da te haresva ne q zaslujava6 kav si

Re: Тая кучка харесва ли ме или се ебава с мене?

Преди година се запознах с една сдуханячка в курс по английски и си допаднахме, гледахме се приятелски и тя ми се усмихваше. Аз си втълпих, че изпитва нещо повече от приятелство. Започнах да й пиша в ICQ, но разбрах, че си има гадже. Много си говорихме, аз й правих комплименти, но тя е заета. Преди няколко дни й казах, че повече няма да ползвам ICQ, защото ми пречи да уча и й казах, че ще ми липсва и тя ми отговори с тъпизма: "Ако беше така нямаше да бягаш от мен." Тая глупачка си мисли, че заради нея бягам, да и какво ако е така???? Просто не искам да общувам с нея! Аз и с моите бивши съученици повече не искам да се чувам. Минало са те за мене. Та, въпросът ми е следния: Тая кучка харесва ли ме или се ебава с мене?
    В случая (според мен) Кучката си ТИ!
    Кво е виновно момичето! Може дане те харесва! А иси има приятел!
    + тфа - кво бягаш! (ти верно бягаш!)

Guest
    Бягам, но не от нея, а от бивши приятели, които са свине, тъпаци, използвачи, олигофрени, говна, идиоти, говеда и дървени философи. Те нараниха душата ми. Използвачи гадни...............

Град
    hate city plovdiv, майна
    Бягам, но не от нея, а от бивши приятели, които са свине, тъпаци, използвачи, олигофрени, говна, идиоти, говеда и дървени философи. Те нараниха душата ми. Използвачи гадни...............
    начи си имал "много добри приятели"

mn si zle mom4e!Ti si super vulgaren tip...awe ti si prost 4ovek!Qvno tq ne e tupata ami ti si zadrusteniq we baby
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Guest
    You tell me you’re in love with me
    That you can’t take your pretty eyes away from me
    It’s not that I don’t want to stay
    But everytime you come too close I move away
    I wanna believe in everything that you say
    cause it sounds so good
    But if you really want me, move slow
    There’s things about me you just have to know.

Sometimes I run
    sometimes I hide
    Sometimes I’m scared of you
    But all I really want is to hold you tight
    Treat you right,
    be with you day and night
    Baby all I need is time.

I don’t wanna be so shy, ah-ah
    Everytime that I'm alone I wonder why
    Hope that you will wait for me
    You'll see that, you’re the only one for me
    I wanna believe in everything that you say
    Cause it sounds so good
    But if you really want me, move slow
    There’s things about me, you just have to know.

Sometimes I run (sometimes) sometimes I hide
    But all I really want is to hold you tight
    Treat you right, be with you day and night
    All I really want is to hold you tight
    Treat you right, be with you day and night
    Baby, all I need is time.

Just hang around and you’ll see
    There’s nowhere I'd rather be
    If you love me, trust in me
    The way that I trust in you.

ah ah ah

Sometimes I run (sometimes) sometimes I hide
    But all I really want is to hold you tight (hold you tight)
    Treat you right, be with you day and night (day and night)
    Sometimes I run (sometimes)sometimes I hide
    Sometimes I’m scared of you uh uh ah ah
    But all I really want is to hold you tight treat you right,
    Be with you day and night (day and night)
    All I really want is to hold you tight
    Be with you day and night
    Sometimes I run (sometimes)
    Sometimes I hide
    Sometimes I'm scared of you
    But all I really want is to hold you tight,treat you right,
    Be with you day and night

Фен
    Град
    City of Sofia
    Момичетата обичат да си играят с нас просто за забавление, в това съм се убедил.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми