- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно досадниците ... !
Един 25 годишен буквално дъртак след като аз съм на 14 си е втълпил в главицата ,че ще тръгна с него.Набарал ми е от някъде номера на GSM-a и не спира да ми звъни,и да ми пише тъпи си смс-и със изтъркани фразички.Незнам как обаче разпитвал приятелките ми за мене и не ме оставя намира!!!!Преди да завършим почти секи ден минаваше пред училището ми докат си тръгвам и ми ДОСАЖДА.Мразя го и ме отвращава.Просто не мога да го гледам!Вече мисля да се оплача на баща ми .Кажете ми кво да направя щото тоя човек ОТ ДУМА НЕ РАЗБИРА!
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Imam edna priatelka deto i dosajda po sashtia nachin edin kolega na bashta i.. Tq se oplaka na bashta si i vsichko se opravi.. Napravi go i ti ! Bahsi pedofiliata...
Kaji mu da te ostavi na mira direktno.Ako ne razbere i prodalji da ti dosajda kaji na bashta si.Smqtam,4e togava problema 6te iz4ezne.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Кажи веднага на баща си...ами ако тоя реши да ти направи нещо![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
виж сега, щом положението е такова, говори с родителите си, те могат да помогнат. ако продължава, отидете п полицията. едно привикване ще го сплаши и най-вероятно ще изчезне от живота ти. но не оставяй нещата така, няма да се оправят от самосебеси.Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
и на мойта приятелка и звъни некъв нещасник отскоро![]()
Ами май най-добре ще е да им кажа обаче баща ми като се ядоса просто незнам ще отиде и ще го убие голям е психопат ,не че тоя не си го заслужава де...А има ли начин да му блокирам обажданията и смс-ите?
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Кажи му: Аз не говоря с всеки!
О, да!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Еми, каи му в прав текст, че те отвращава и вс което си написала горе!
Ако не престане - кажи на ваще![]()
Кажи на вашите не се услушвай защото не се знае какво може да ти направи!!!
Vladoka rulzzz
Ми имаш две възможности :Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
1. Или казваш на баща ти какво става.
2. Или отиваш в полицията и го обвиняваш в педофилия , защото това си е чиста проба педофилия.
Но според мен кажи на баща си и точка.
Впрчем ако имаш по голям брат може и на него да кажеш.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Nqma kvo da mu misli6 prosto kaji na ba6ta ti.... Edva li ako govori6 s nego toi 6te spre da te terorizira
Does it hurt
To know I'll never be there
bet it sucks
to see my face everywhere
...
Щом НЕ РАЗБИРА от дума се оплачи на баща ти.Може той да ти помогне.
au ujasni sa teq pedofilii ...kfo o6te mu misli6??