хм.. ами прочетох го.. и знаеш ли кфо си мисля.. мисля си, че прекалено се вживяваш.. не ти знам проблемите с ваще, обаче съм сигурна, че не ти мислят лошото и биха ти помогнали ако решиш да учиш.. ха знаеш ли, аз имах подобен проблем преди месец - завърших 12кл и трябваше да реша какво да правя с живота си.. това е.. излизаш от системата и си свободен.. можех да правя всичко - да почна работа в родния си град, да отида да работя в друг град, да живея дори в друг град или.. да уча.. е с малко разговори с майка ми реших, че най-мъдрото решение е да уча.. все пак това ти дава повече възможности, защото без образование какво? да стана чистачка, шивачка, стриптизьорка.. ами не мерси.. предпочитам поне да опитам да бъда нещо повече.. ест няма гаранция, че няма да се озова до такова положение, но поне ще съм опитала.. колкото до приятелите и гаджето.. това ти си го знаеш, друг не може да ти помогне.. мога само да ти кажа, че единственото, което трябва да откриеш е онова, което ти доставя удоволствие в иначе шибания свят и да откриеш щастието си сам, както ти сметнеш за добре.. и никога не мисли за миналото, не се тревожи за бъдещето, а живей в момента.. и да не те ебе.. пийс
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.