.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Доверие

Доверие

Здравейте , направих една голяма глупост и в момента наистина съжелявам за това . Напих се и наще по една много малко случайност ме хванаха . Беше ми за пръв път и няма да го повторя доста време . Беше глупаво от моя страна , обаче те са ми много сърдити . Не го бяха очаквали от мен! Все пак уча в едно от уж най добрите училище в софия успеша ми е над 5,50 и само тази случка и ... майка ми почти не ми говори а вече минаха 4 дни . Загубих цялото им доверие за което най - много съжелявам . Има ли някакъв начин да си го върна ?! Те ме наказаха много гадно цяло лято да не се виждам с приятели , а това може направо да ме побърка . Има ли ли сте такива неприятни случки и как се справяте с тях ?! Има ли някакъв шанс до края на лятото ми да се видя с приятелите си ?! Моля ви помогнете ми !

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Re: Доверие

Ima6 dosta shodna na moiata postapka predi vreme,samo 4e moeto nakazanie da ne izlizam na diskoteka do 18-ia si rojden den,koeto ne stana de I da ne hodia pove4e tam,kadeto se napih.I az biah sasipana togava,za6toto nikoga ne se biah napivala,pak i ne sam pila hi4,ama kak stana i az nz.I na men mi be6e hiper kofti,4e im izgubih doverieto,no si go varnah Pokaji im,4e si seriozna i 4e nqma da go pravi6 tova pove4e.Dokaji im,4e sajaliava6!

Имах подобно преживяване...наистина разбирам колко е гадно.Бях наказана 2 месеца да не излизам от къщи.Отървах се от наказанието, като обясних на родителите си, че съм осъзнала каква глупост съм направила и че съжалявам.Опитай, дано и при теб да проработи.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

опитах се да покажа на мама че найстина съжелявам , но тя продължава да твърди че все още не е осъзнала постъпката ми и че не може да разбере защо съм го направила .

Re: Доверие

Цитирай Първоначално написано от djuki
    Здравейте , направих една голяма глупост и в момента наистина съжелявам за това . Напих се и наще по една много малко случайност ме хванаха . Беше ми за пръв път и няма да го повторя доста време . Беше глупаво от моя страна , обаче те са ми много сърдити . Не го бяха очаквали от мен! Все пак уча в едно от уж най добрите училище в софия успеша ми е над 5,50 и само тази случка и ... майка ми почти не ми говори а вече минаха 4 дни . Загубих цялото им доверие за което най - много съжелявам . Има ли някакъв начин да си го върна ?! Те ме наказаха много гадно цяло лято да не се виждам с приятели , а това може направо да ме побърка . Има ли ли сте такива неприятни случки и как се справяте с тях ?! Има ли някакъв шанс до края на лятото ми да се видя с приятелите си ?! Моля ви помогнете ми !
    абе ти добре ли си.......... кво слушаш ваще я прави квото ти е на душата........

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Normalno e!I pri moeto mam4e be6e taka,no vsi4k ose opravi-S TE4ENIE NA VREMETO! Ne si misli,4e za 1-2 sedmici polojenieto 6te bade kakto predi. Samo vremeto i tvoite postapki ottuk natatak 6te opraviat ne6tata

абе ти добре ли си.......... Brick wall Shame on you кво слушаш ваще я прави квото ти е на душата........ Brick wall
    хаха добре съм . предпочитам да ги слушам

Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Normalno e!I pri moeto mam4e be6e taka,no vsi4k ose opravi-S TE4ENIE NA VREMETO! Ne si misli,4e za 1-2 sedmici polojenieto 6te bade kakto predi. Samo vremeto i tvoite postapki ottuk natatak 6te opraviat ne6tata
    мерси много . [/quote]

опитах се да покажа на мама че найстина съжелявам , но тя продължава да твърди че все още не е осъзнала постъпката ми и че не може да разбере защо съм го направила .
    Обясни й защо си го направила. Кажи, че ти е било за първи път, че не си осъзнавала че е грешка. Обещай, че никога няма да се повтори и недей да настояваш веднага за отмяна на наказанието, за да не си помислят, че не си искрена. Стискам ти палци!

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    абе ти добре ли си.......... Brick wall Shame on you кво слушаш ваще я прави квото ти е на душата........ Brick wall
    хаха добре съм . предпочитам да ги слушам

Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    мерси много .
    [/quote]
    ем като предпочиташ да ги слушаш кво ни питаш нас кво да правиш ... Слушай си ги там и тва е! Много и е кофти за тебе, ама ти сама си решаваш
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен
    Град
    София
    Естествено,случвало ми се е!Но както всичко и това отмина ...!бяха ми доста ядосани ,но поговорихме дооста сериоэно и им помина.А вече отдавна са эабравили.Иэвини им се и поговореме,това единствено може да реши проблема.Бъди искрена и им кажи ,че не искаш да губиш доверието им и ще се постараеш да го спечелиш отново!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз пия ракия с наще и въобще не знам за кво ми говориш. И е абсурдно за това че растеш да ти се карат. Ехх амбиция, амбиция.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз пия ракия с наще и въобще не знам за кво ми говориш. И е абсурдно за това че растеш да ти се карат. Ехх амбиция, амбиция.
    Едно е да пиеш с ваще,друго е да се напиеш с приятели ; )

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    pogovori s tqh i izbqgvai skandali
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Едно е да пиеш с ваще,друго е да се напиеш с приятели ; )
    Ае и двете са ми познати щот може да ме земе баща ми ако съм много залян.
    Както и да е важното е да им обяснищ че с възрастта идва отговорност която ти напълно разбираш. Точка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

най-вероятно си на пове4е от 13 год и според мен е нормално да си се напила един път с фр .кофти е 4е не са такива кат мойте родители ми
    и никога не биха ми забранили да пия
    XOXO...

Според мен доверието се гради с много труд и си мисля, че трудно можеш да с го върнеш, но с повече усилия може и да стане, все пак са ти родители, а всеки родител обича деето си .

Ами на 15 години съм . Но примерно пия бира с наще , вино също без никакъв проблем . Но този път пихме водка и мастика пък и беше на вън , което още повече вбеси най- вече мама . Тя живее с мисълтя всеки нещо с времето си и също така не е хубаво да бързаш . Но мерси много за помощта на всички . Мисля че нещата ще се пооправят

Predi sedmica i az se pribrah piqna no nqmah takyv problem. Moje da po4ne6 da se opravdava6 i da se izvinqva6. naprimer kazva6 4e prosto si iskala da opita6 i dava6 primer 4e i te sa se napivali taka 4e ne moje da ti se syrdqt, kaji 4e pove4e nqma da se povtori tozi slu4ai pone dokato ne mine6 20 ne6to im vrytni glavata . A posle ako slu4aino se slu4i pak mnogo vnimavai da ne te hvanat pak .
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

И аз имах подобна случка.Но това, което нашите направиха:е да ме бъзикат.
    Не знам защо вашите са направили от това толкова голям проблем.Просто се опитай да ги омилостивиш, като по-често им помагаш за нечсто, общо взето като намират в теб желание за отговорност и повече сериозно отношение.
    Може би така би успяла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си