- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Benka!?!?!?!?!
Ta naskoro pro4etoh edna temi4ka tuk,edno momi4e ima benka na triaglnika :/ ami iskam prosto da popitam myjkata 4ast (i ne samo) kak bihte reagrali ako momi4eto wi ima benka na zadnite 4asti s razmeri na 5st![]()
? bi li wi otwratilo ili nz? kakwa reakciq bi pri4inilo w was? mersi predwaritelno za otgovorite.
5 сантимертра?!?!тва не е бенка а направо петно...ми незнам как ще реагирам но в никакъв случай не би ме отвратило,въпреки че няма да е много приятно![]()
ne ,ne 5 santimetra ami e golqmo kolkoto 5 STOTINKI :/Първоначално написано от Sh@d0w
ми мойто гадже ако имаше щеше да е секси . споко мисля даже че си е много секси![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Петно или релефно? Не, че има значение, ако съм на етап да й гледам дупето на момичето, отдавна съм си взел решението дали ще има леглоклатене довечера.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ne go namiram za osobeno sexy
ако дупето е хубаво,бенката ще седи супер![]()
според мен няма нищо лошо
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не е много приятно но нее болка за омиране на дали ще ме отврати секи човек има разни неща който не му харесват или и на другите не им харесват но ако човек не го харесват за 1 недостатак тогава другия човек не го заслужава мали цял роман сиписах![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Зависи от момичето, но попринцип не е приятно
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.