.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

обрив на пениса

Здравейте. от последния път когато правих секс забелязах че пенисът ми е получил обрив по главичката. интересното в случая е че едновремено с обрива, кожата по поениса ми започна да се бели (примерно както лятото на някои хора им се бели кожата на краката)
    Какво да правя? какво е това? и дали е от секса ?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Predi kolko vreme beshe tozi seks i kolko vreme sled nego se poiavi obriuva? Na kolko godini si?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    секса беше преди 5 дни а обрива се появи преди 3 дни... на 17 години съм

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ako ne ti predstavliava problem - prati mi snimki na maila ako ne mojesh shte te posavetvam da napraish niakoi izsledvania ...
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

ala bala
    Guest

boy

Извинявай би ли посъветвал мен защото и аз имам обрив подобен на този?!

типче
    Guest
    явно е плъзнала епидемия, и аз съм със същия проблем,
    обрива ми се появи 5 дни след секса без презерватив,
    малки червени пъпчици, станаха повече, после връхчетата им се обелиха и пъпчиците се сляха в зачервен обрив
    сърби малко, но не минава.
    мирише лошо и отделя смегма повече от обикновено.

какво е тва, бактерия или гъба, за да знам с кво да го лекувам
    (и не ме пращай на доктор, не съм осигурен и нямам излишни пари за доктори, за аптекар ще намеря)

Guest

Re: обрив на пениса

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте. от последния път когато правих секс забелязах че пенисът ми е получил обрив по главичката. интересното в случая е че едновремено с обрива, кожата по поениса ми започна да се бели (примерно както лятото на някои хора им се бели кожата на краката)
    Какво да правя? как во е това? и дали е от секса ?
    Абе гей,от кога не си го жулил/мил със сапун и вода/,а гъза на приятелят ти и той сигурно е мръсен и небръснат от векове

OFffff

Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    Ako ne ti predstavliava problem - prati mi snimki na maila ako ne mojesh shte te posavetvam da napraish niakoi izsledvania ...
    Dr.Smurph......аз далеч не съм в теен възрастта на 26 съм, ходих и на лекар одрусаха ме пари и нищо. Казаха ми че нищо ми няма. А всъшност пенисът ми продължава да ме сърби някакси от вътре, имах приятелка и правихме СЕКС естествено и то без презерватив на противозачатъчни, първо ми слузтеше а сега само ме сърби като че ли от вътре, имаше по едно време и пъпчици от вън но изчезнаха, предписаха ми микозолон но не помага като че ли имам някакви гадинки от вътрешната сстрана....помощ

Guest
    и аз имам сащия проблем правих секс с приятелката си без презерватив и после главичката на пениса ми стана бяла и кожата почна да се бели моля помогнете

Guest
    Момчета най-вероятно имате гъбички - Кандида, отидете при лекар - венерически болести да ви вземат секрет и да го изследват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си