Kvo stana na ispitite, teksta beshe qk q kajete po kolko pisahte
pisah лист и 4 реда![]()
оказа се че на другите трябва да злагаме някакво z
... стана ми жал за листата![]()
Лелел текста беше многоооо тъп..Напрао щях да стана и да си излезна... Почнахме с преразказа в 9.35
Абе помии всякакви.. Добре че бяхме с един познат в стая та побъркахме даскалиците
"Момченце виждам че си нервен ама не притеснявай и момичето... " "ама госпожо тя ме притеснява... "
![]()
![]()
![]()
Та бтв написах 3 стр и 2 редаИ една стр чернова... Напрао се чудя как не ми се скърши ръката
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ауу нз обаче на мен не ми стигна времиту за да си го проверя![]()
![]()
.... иначе го написах на две на три една стр и полвина =D> ахахахха.... иначе теста - тъп
на две на три и него опаткахме
ама на преразказа има забраих имената
аве скапана работа
![]()
СПОКС вий сте умнички ша го земити
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
az napisah pyk 3 stranici i malkodal bog 3-4 na izpita
![]()
![]()
![]()
Написах около 2 страници май.Не помня,то учителите,които бяха при нас,бяха най-откачените и само глупости говореха.Пф,дано да имам повече от 80т. на тоя изпит.[-o<
Въх и на мен ми беше жал да ги унищожа...Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
А btw в нашта стая имаше един дето 2 пъти не можа да си напише трите имена и номера на малкото листче...бати хората.....
![]()
А по темата
написах 2 и половина страници и точно ми стигна времето да си проверя..А аз си мислех че тия 15 мин за четене не се включват във времето за преразказа..естествено оказа се обратното..ама добре, добре беше
![]()
Аз написах 1 лист и половина.Ама колко запетаи съм пропуснала сигурно...
Тия квестори ме побъркха.Отначало ни карат да преписваме тва от дъската (приемен изпит....), после да прегъваме там дето е полето, после не го прегъвайте...пишете от едната страна на листа...не, може и от двете да пишете...не пишете в никъв случай заглавето на текста.....направо откачих.Иначе изписах почти 3 страници, на черновата имах 4 думи накръст, а празния лист ми се скъса сърцето като трябваше да го драскам,