.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: SURCE

kopeletobebrato
    Guest

SURCE

Kvo stana na ispitite, teksta beshe qk q kajete po kolko pisahte

pisah лист и 4 реда
    оказа се че на другите трябва да злагаме някакво z
    ... стана ми жал за листата

Град
    София
    Лелел текста беше многоооо тъп.. Напрао щях да стана и да си излезна... Почнахме с преразказа в 9.35 Абе помии всякакви.. Добре че бяхме с един познат в стая та побъркахме даскалиците "Момченце виждам че си нервен ама не притеснявай и момичето... " "ама госпожо тя ме притеснява... "
    Та бтв написах 3 стр и 2 реда И една стр чернова... Напрао се чудя как не ми се скърши ръката
    Вие на хероин ли сте бе?

ауу нз обаче на мен не ми стигна времиту за да си го проверя .... иначе го написах на две на три една стр и полвина =D> ахахахха.... иначе теста - тъп на две на три и него опаткахме ама на преразказа има забраих имената аве скапана работа СПОКС вий сте умнички ша го земити
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

Guest
    az napisah pyk 3 stranici i malko dal bog 3-4 na izpita

Град
    40 Miles from the Sun
    Написах около 2 страници май.Не помня,то учителите,които бяха при нас,бяха най-откачените и само глупости говореха. Пф,дано да имам повече от 80т. на тоя изпит.[-o<

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    pisah лист и 4 реда
    оказа се че на другите трябва да злагаме някакво z
    ... стана ми жал за листата
    Въх и на мен ми беше жал да ги унищожа... А btw в нашта стая имаше един дето 2 пъти не можа да си напише трите имена и номера на малкото листче...бати хората..... А по темата написах 2 и половина страници и точно ми стигна времето да си проверя..А аз си мислех че тия 15 мин за четене не се включват във времето за преразказа..естествено оказа се обратното..ама добре, добре беше

Аз написах 1 лист и половина.Ама колко запетаи съм пропуснала сигурно...

Тия квестори ме побъркха.Отначало ни карат да преписваме тва от дъската (приемен изпит....), после да прегъваме там дето е полето, после не го прегъвайте...пишете от едната страна на листа...не, може и от двете да пишете...не пишете в никъв случай заглавето на текста.... .направо откачих.Иначе изписах почти 3 страници, на черновата имах 4 думи накръст, а празния лист ми се скъса сърцето като трябваше да го драскам,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си