.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Maria_love_Mirko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosu
    Той просто те е използвал, не разбираш ли?!?И аз имах подобен случай.Излиза с теб, а всъщност на всички разправя, че е отвратен от теб и че никога не би се хванал с такава"грозница".Като гледам си се побъркала от любов и май доста сълзи си изплакала...
    А щом така грубо те е отблъснал...Не знам, ако наистина много го обичаш, поговори с него за отношенията ви.Ако отново те отблъсне, наистина се откажи.
    kak da govorq sas nego kato az prez cqloto vreme sam go zagrozqvala mnogo mi e gadno do sq sas mom4e koeto sam hodila ne be6e taka prikazvalo za mene 4e dokat po vreme na hodene da prikazva 4e ne hodim a samo ma bil ebal ebahti i otvrata mnooo mi e gadno 4e mnoo jeestok na4in me zaeba napravo se podigra sas mene a pak si4ko sam mu davala ot mene (e pone za mene e taka ) mislq 4e ni6to ne mu lispava6e 4e taka da prikazva daje i da hodi da se zaribqva sas edna moq priqtelka i da i pi6e sms 4e iskal neq tq pove4e go bila privli4ala neznam si ko napravo jivota mi e ad tfa m,ojebi mai 6tom mi go kazva 4e sam grozna mojebi nasitina bi trqbvalo da ida vav tfa predavane palna promqna malko da me razhubavqt

Град
    in ur dreams
    Мила не се занимавай изобщо с него. Не си заслужава въобще да страдаш задарди гадняр като него. Живей си живота, той и без него продължава миличка, от опит ти го казвам. Не си струва да си с човек които те кара да страдаш и не те оценява. Успех!

Maria_love_Mirko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Мила не се занимавай изобщо с него. Не си заслужава въобще да страдаш задарди гадняр като него. Живей си живота, той и без него продължава миличка, от опит ти го казвам. Не си струва да си с човек които те кара да страдаш и не те оценява. Успех!
    absolutno vinagi e takava karate da strada6 kato 4eta tuka vav saita horata imat vrazki po 2 3 godini neznam kak izdarjat tolkova kato az edva 2 meseca nemojah da izraja sas mom4eto koeto obi4ah

Kato samo si pomislish,che toq BOKLUK utre shte go zabravish,a ti sega si naranena... Ne mu se davai,za da postapi taka trqbva da e MNOGO zle momcheto! Zabravi go i nikak ne misli za nego,shte ima nqkoi,koito DA TE ZASLUJI!!
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Maria_love_Mirko
    Guest
    [quote="Maria_love_Mirko"]
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    absolutno vinagi e takava karate da strada6 kato 4eta tuka vav saita horata imat vrazki po 2 3 godini neznam kak izdarjat tolkova kato az edva 2 meseca nemojah da izraja sas mom4eto koeto obi4am e po to4no toi nemoja de

Maria_love_Mirko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Kato samo si pomislish,che toq BOKLUK utre shte go zabravish,a ti sega si naranena... Ne mu se davai,za da postapi taka trqbva da e MNOGO zle momcheto! Zabravi go i nikak ne misli za nego,shte ima nqkoi,koito DA TE ZASLUJI!!
    nemoga da ne mislq za nego postooqno mi e vav akala nadali 6te ima takav koito da me obi4a postoqno poipadam vse na bokluci deto posle az stradam za toq det duha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си