.

Виж резултатите на анкетата: Какво изпитва той към мен

Гласували
5. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Харесва ме

2 40,00%
  • Мрази ме

3 60,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    rosu
    Guest

Помогнете ми

Значи...Има едно момче, което много харесвам, но някакси няма за какво да си говорим.Когато аз излизам долу, той или не излиза или щом ме види, се прибира.А когато съм си вкъщи, той веднага слиза долу.Той си има близнак, но са много различни.Близнакът му е много по-отворен и е гадже с моята най-добра приятелка.Тя мисли, че момчето ме харесва, но аз мисля точно обратното.Този близнак, който аз харесвам е много по-срамежлив и аз сега се чудя :той ме отбягва или защото ме НЕНАВИЖДА с цялото си сърце или защото ме харесва.Приятелката ми ми каза да"му правя мили очички" , но ако наистина ме мрази?Ами ако наистина ме харесва?Много съм объркана.Много ви моля, дайте ми съвет [-o<

ЕМи не се знае може да са и двете неща приятелката ти все пак ходи с брат му защо не ти помогнат малко да се засечете и да говорите?
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    според мен ако имаше отговот"и той незнае кво изпитва" бих дала него.обаче за омраза е прекалено да се говори.въпросът е знае ли че го харесваш и изобщо кви са ви отношенията???
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

rosu
    Guest
    Ами отношенията не са ни никви: само си казваме Здрасти, Чао и тва е.Когато му пиша по Skype, той веднага излиза извън линия

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да ти кажа дали те харесва или те мрази, само той може да ти каже.От къде да знаем ние какво му е в главата?
    Издебни го някой път или някак си да се срещнете и го питай защо те отбягва.

Според мен, щом не се познавате (Казваш, че отношенията ви са никви) няма начин нито да те мрази, нито да те харесва!
    Опознай го повече и ще видиш сама!

Не, ние се познаваме, но той непрекъснато ме отбягва.

ЕМи щом те отбягва надали те харесва
    Vladoka rulzzz

rosu
    Guest
    Нали знаете, че понякога момчетата отбягват момичетата, които харесват

Еми незнам аз не съм такъв човек така че немога да го проумея
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си