- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче още от малка
Здравейте!Харесвам едно момче още от малка.Сега съм на 14, а той е на 15.Той е много известен в целия квартал и аз съм в "невероятната четворка"-едно от първите му четири гаджета.Когато бяхме заедно беше невероятноСега го харесвам още повече, но той ме мисли за поредната претендентка за сърцето му и не ми обръща никакво внимание.Всеки ден го виждам да се целува с различно момиче.МРАЗЯ ГО, ЗАЩОТО ГО ОБИЧАМ !!!!!!Не знам какво ми става и каво да правя.Всяка вечер плача за него, правя всякакви други глупости, а той не го заслужава.
КАКВО ДА ПРАВЯ ???????????????????????????????
Еми като спреш да мислиш за него като за начало ти на кво се кефиш на това че си 1 от първите му гаджета лелелелеллелее
Vladoka rulzzz
еми щом той се държи така, дръж се и ти като него!
Ами.......Доста трудничко.Възможно е отново да станете гаджета щом си била едно от първите муНо пък за кво се занимаваш с него, щом е кварталния Playboy
УУУУПС, с един и същи ник сме, трябва да си ги сменим
Хахаха...еми разбра се, че тфа мнение от тебе е дадено...пускаш тема после и мнение даваш като дуг човек![]()
![]()
![]()
По темата - Направи така, че чак яд да го хване, че си забърсала друг!!!
Тая е толкова застреляна, говори си сама.
Първоначално написано от beb4ety
![]()
![]()
Нямам думи. Пише си тема и после сама си отговаря
Просто спри да мислиш за него.Това вреди на самата теб.Той не ти обръща внимание и следователно няма смисъл да правиш, каквито и да било глупости.
Офф момиче да ти имам проблема, той се прави на тежкар не му обръщай внимание колкото и да ти е трудно и се опитай да се държиш различно от останалите фенки като не го преследваш и се правиш на по-недостърна-при женкарите върви това !!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Като знаеш , че не го заслужава , защо го правиш?Не се занимавай с него , защото и дори да се получат нещата между вас...ще се мъчиш.Щом го виждаш всеки ден да се целува с различно момиче , какво му пречи да го прави и докато сте заедно?На твое място бих се опитала да го забравя.Няма смисъл да си губиш времето по такова момче.Убедена съм , че ще срещнеш някой който да заслужава всичко това , да се обичате и да си вярвате , а на такова момче може ли да се има вяра?Май не.Затова ти дадох мойто мнение , а пък ти реши кое е най - доброто за тебе и действай.Успех
omg
zna6 kak 6te te zabeleji naprimer:kato go vidi6 s nekoq macka da se celuva spri se pred tqh i zapo4ni da pla4e6 i izbqgai v ku6ti pomaga![]()
![]()
Да не би да страда от раздвоение на личносттаПървоначално написано от Th3MaN
![]()
Опитай се да не мислиш за това, че е кварталният плейбой!Просто се откажи...![]()
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=25961
![]()
![]()
![]()
да ве с един и същи ник с една и съща картинка
![]()
![]()
![]()
ако "бяхте" с един и същ ник нямаше да можеш да се регнеш... нооо както и да е .
еми не се занимавай с него. Сама си си го написала...
A tq ako beshe malko po-umna prosto shteshe da tegli edno 'del' na komentara si,ama na...![]()
Inache po temata-kvo e znachenieto,che si ot ''top 4kata'' tva taka i ne go razbraxEdno ot pyrvite mu gadjeta bila-e,i? Naduval se,celuval se s vsqka,a tq go haresvala....xexxe decaa! Ne taka! Tochno-ti si si go kazala-nishto obshto s nego!
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Според мен най добре изобщо да не се мъчиш с това момче...Той не заслужава това..и ти сама го осъзнаваш.
just a kid۵
Освен да започнеш да си говориш с него,като първа стъпка нищо друго не можеш да направиш..не става изведнъж,хоп и да му се хвърлиш да врата..
А между другото си помисли,че АКО някой ден ходиш с него .. както сега е всяка нощ с различна,как ще те лъже,а ти трябва да си затваряш очите..
Помисли добре,дали въобще си заслужава
mn sam mislila !!! Sega edno dr mom4e me xaresva no az nemoga da otvarna na 4uvstvata !!! $uvstvam se vinovna !
![]()
hahaha pyrvo shti kaja,che mi se struva,che si mnogo typa i vtoro kvo se zanimavash s nego?A i mi stava qsno shto toi ne se zanimava s tebe .... i az da bqh na negovoto mqsto nqmashe da iskam da se vyrna pri tebe.Shtom ochakvash da ti kajem tova,koeto iskash.Kyv e smisala ot temata ti?