- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие от кои сте?
Да,има,но аз не я показвам...мълча си,а вътрешно изгарям...
100%
100% [ 1 ]
Vladoka rulzzz
Аз ревнувам и го показвам...но прекалената ревност може да навреди на една връзка за тфа когато усещам, че е много просто си премълчавам, но в повечето случки казвам какво мисля...![]()
Ревнувам, но никога не го показвам.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Не ревнувам, защото не ми дава поводи.
Леле, някой са толкова умни, че пушат! Не случайно навън е толкова топло.Първоначално написано от From Hell
Къф ти е проблема..еми да ревнива съм и не мога да мълча..по принцип той иска да си говорим за тфа ме пита кое точно ме кара да ревнувам...Първоначално написано от Анонимко
Stra6no s1m revniva i predi super mn go pokazvah ,no sq se opitvam da se v1zd1rjam
Does it hurt
To know I'll never be there
bet it sucks
to see my face everywhere
...
I az sam taka.Loshoto e 4e v edin moment mi pisva i go pokazvam i pravq nqkoi prebyrzani neshta.Първоначално написано от Deni4ka93
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
"Да има и не се страхувам да го покажа...Така де,защитавам си МОЕТО..."
не, нямам при4ина нито да изпитвам, нито да показвам ревност.
ревността според мен е някаква извратена собствени4еска форма на любовта.
ревнувам .. и в някой случай го показвам просто не мога да се срържа но иначе ..просто не ми прави впечатление.. е разбира се като някоя нахална негова позната дойде да му се сваля а тои не забелязва защото са приятели и тя неможела да прави такива неща демонстратирам ревността си![]()
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не ми дава поводи,но ако ми даде повод си показвам ревността.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ревнив съм и го показвам. Това съм си аз. Който ме харесва, радвам се, който не - какво да се прави.
Не мисля, че има възможен отговор, когото да отговаря на моето полжение.Ревнувам го в нормални граници, той го знае.Но не му вдигам никакви скандали, а още по-малко за щяло и нещяло.
мноооооооооого рядко, а когато го правя не го показвам![]()
Да,има,но аз не я показвам... Всъщност случва се да я покажа, но рядко!
Ами ревнувам много, но в повечето случаи не го позвам по никакъв начин.Малча си и се правя, че не виждам, а пък направо ще се пръсна от ревност...тъпа работа
Ем нямам грам причина повод или най-малък намек...ама то любов без ревност много трудно става![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.