- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие от кои сте?
Никога не ми е даван повод за ревност. Разбира се има малко, но от тази, която е нормална за всяка връзка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
попринцип не съм хич ревнива, но ако нещо ме подразни адски много веднага ще си защитя моетоне се давам лесно
аз ревнувам и понякога доста си личи, което ми е и грешката...![]()
Дам аз на момента не я показвам пукам се от яд...но после си го връщам тройно не по какъвто и да е било начин просто се нацупвам и не му обръщам внимание.Много действа!![]()
revnuvam,no ne prekalqvam s pokazvaneto
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз попринцип не ревнувам докато не видя че има причина![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Аз лично много ревнувам, но обожавам, когато ревнуват мен![]()
Мммм...до този момент не съм изпитвала ревност...или поне не голяма.Кфо толкова-някаква ученическа любоф![]()
Ревнувам,но не го показвам......
Da revnuvam i ne moga da go skriq![]()
Супер ревнива съм на моменти..правете си изводите![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ами аз по принцип съм много ревнива, но не винаги го показвам..когато виждам, че наистина имам причина обаче да ревнувам, не си мълча..![]()
Аз съм от тея дето ревнуват,ама не го показват.Лошото е,че дори не ми се дават поводи за ревност... и като прещракам нещо и почвам да си казвам всичко (в повечето случаи параноично)и стават големи мизерии,заради пустата ревност..![]()
![]()
Revnuvam ujasno... i go pokazvam vinagi... za jalost... i tova mi prechi v mnogo sluchai.. shtoto chesto e neosnovatelno...
Да има и не се страхувеам да го покажа...Така де,защитавам си моето... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да има и не се страхувеам да го покажа...Така де,защитавам си моето...
![]()
най-добрия начин да се бориш с ревниви хора е като кажеш че спиш с друг/друга(шеговито) и им кажеш : "Сега ме остави на мира!"
Mrazq revnostta, susipala e tolkova mn moi vruzki 4e ako q sre6tna 6te i 64upq glavata!Az su6to revnuvam, no ne iskam s tova da tormozq 4oveka do men, a i e izli6no!Kogato gadjeto ti flirtuva s drugi re6enieto ne e da mu vurje6 o4ite ustata i rucete za6toto problema ne e v znoinite tela i krasivite lica okolo nego a v tova 4e ne namira v teb ne6to koeto vijda u drugite i kakuv e izvoda- vruzkata vi ne struva!
P.S. Ot opit znam 4e nai-sigurniq na4in da nakara6 nqkoi da ne ti izneverqva e da mu kaje6 slednoto: "Ne iskam ot teb da ne mi izneverqva6, a prosto da go pravi6 razumno!Neka ne se slu4va pred men!Hodi i pravi kavoto iska6 i ako moje se6tai se da polzva6 prezervativi!" Deistva bezotkazno v kombinaciq s dumite "Obi4am te dostata4no da ti prostq po4ti vsi4ko"
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
И аз такаПървоначално написано от From Hell
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
То неможе без никаква ревност! Аз ревнувам, ама невинаги го показвам. Това всеки път да показваш колко ревнуваш приятеля си хич не влияе добре на една връзка.
Let The BEAT Control Your Body
Az sum revniva ama imam granici i doverie...nai mrazq piklite deto revnuvat za tva 4e edi koi si si e kupil taq pola a tq ne i tn!ama ina4e ako revnuvam ama ne go pokazvam v pove4eto slu4ai stava qsno![]()
__|____|____|____|____|____|
|___|____|Удряй|____|____|__
__|____| главата__|____|___|_
|___|____|си тук|____|____|__
__|____|____|____|____|____|
Ревнувам,но си трая,не искам да се държа недостойно,а пък и докато не съм 100% убедена,че има защо да ревнувам,по-добре да си мълча.вярно,че така проблемите не се решават,но караниците правят нещата по-лоши.преди не ревнувах,но напоследък често ми се случва.не знам,явно съм станала по-несигурна,откакто един тъпак ми показа,че не мога да имам доверие на нкг.
Не съм особено ревнив, само ако ми се даде някакъв особен повод + още имам чувства към човека. Ако не ми дреме особено, не ми пука какво момичето ще ми изръси, дори и "изневерих ти".