.

Виж резултатите на анкетата: Показвате ли ревноста ли и има ли въобще такава?

Гласували
73. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,има,но аз не я показвам...мълча си,а вътрешно изгарям...

32 43,84%
  • Да има и не се страхувеам да го покажа...Така де,защитавам си моето...

28 38,36%
  • Не нямам причина...

13 17,81%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Никога не ми е даван повод за ревност. Разбира се има малко, но от тази, която е нормална за всяка връзка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Over the hills and far away
    попринцип не съм хич ревнива, но ако нещо ме подразни адски много веднага ще си защитя моето не се давам лесно

Град
    Not In Here :)
    аз ревнувам и понякога доста си личи, което ми е и грешката...

Супер фен
    Glasuvah za pyrvoto,vypreki che do sega sym revnuvala samo edno momche,s koeto ne sme zaedno ot mnogo vreme,no vse oshte kato go vidq s druga i si umiram ot revnost.
    Обичам те <3 !!!

Дам аз на момента не я показвам пукам се от яд...но после си го връщам тройно не по какъвто и да е било начин просто се нацупвам и не му обръщам внимание.Много действа!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    revnuvam,no ne prekalqvam s pokazvaneto
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз попринцип не ревнувам докато не видя че има причина
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

rosu
    Guest
    Аз лично много ревнувам, но обожавам, когато ревнуват мен

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Мммм...до този момент не съм изпитвала ревност...или поне не голяма.Кфо толкова-някаква ученическа любоф

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Ревнувам,но не го показвам......

Da revnuvam i ne moga da go skriq

Супер ревнива съм на моменти..правете си изводите
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами аз по принцип съм много ревнива, но не винаги го показвам..когато виждам, че наистина имам причина обаче да ревнувам, не си мълча..

Аз съм от тея дето ревнуват,ама не го показват.Лошото е,че дори не ми се дават поводи за ревност... и като прещракам нещо и почвам да си казвам всичко (в повечето случаи параноично)и стават големи мизерии,заради пустата ревност..

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mn revnuvam i chesto go pokazvam

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Revnuvam ujasno... i go pokazvam vinagi... za jalost... i tova mi prechi v mnogo sluchai.. shtoto chesto e neosnovatelno...

Да има и не се страхувеам да го покажа...Така де,защитавам си моето... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да има и не се страхувеам да го покажа...Така де,защитавам си моето...

Guest
    най-добрия начин да се бориш с ревниви хора е като кажеш че спиш с друг/друга(шеговито) и им кажеш : "Сега ме остави на мира!"

Mrazq revnostta, susipala e tolkova mn moi vruzki 4e ako q sre6tna 6te i 64upq glavata!Az su6to revnuvam, no ne iskam s tova da tormozq 4oveka do men, a i e izli6no!Kogato gadjeto ti flirtuva s drugi re6enieto ne e da mu vurje6 o4ite ustata i rucete za6toto problema ne e v znoinite tela i krasivite lica okolo nego a v tova 4e ne namira v teb ne6to koeto vijda u drugite i kakuv e izvoda- vruzkata vi ne struva!
    P.S. Ot opit znam 4e nai-sigurniq na4in da nakara6 nqkoi da ne ti izneverqva e da mu kaje6 slednoto: "Ne iskam ot teb da ne mi izneverqva6, a prosto da go pravi6 razumno!Neka ne se slu4va pred men!Hodi i pravi kavoto iska6 i ako moje se6tai se da polzva6 prezervativi!" Deistva bezotkazno v kombinaciq s dumite "Obi4am te dostata4no da ti prostq po4ti vsi4ko"
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Аз ревнувам и го показвам...но прекалената ревност може да навреди на една връзка за тфа когато усещам, че е много просто си премълчавам, но в повечето случки казвам какво мисля...
    И аз така
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    То неможе без никаква ревност! Аз ревнувам, ама невинаги го показвам. Това всеки път да показваш колко ревнуваш приятеля си хич не влияе добре на една връзка.
    Let The BEAT Control Your Body

Az sum revniva ama imam granici i doverie...nai mrazq piklite deto revnuvat za tva 4e edi koi si si e kupil taq pola a tq ne i tn!ama ina4e ako revnuvam ama ne go pokazvam v pove4eto slu4ai stava qsno
    __|____|____|____|____|____|
    |___|____|Удряй|____|____|__
    __|____| главата__|____|___|_
    |___|____|си тук|____|____|__
    __|____|____|____|____|____|

Guest
    Ревнувам,но си трая,не искам да се държа недостойно,а пък и докато не съм 100% убедена,че има защо да ревнувам,по-добре да си мълча.вярно,че така проблемите не се решават,но караниците правят нещата по-лоши.преди не ревнувах,но напоследък често ми се случва.не знам,явно съм станала по-несигурна,откакто един тъпак ми показа,че не мога да имам доверие на нкг.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Не съм особено ревнив, само ако ми се даде някакъв особен повод + още имам чувства към човека. Ако не ми дреме особено, не ми пука какво момичето ще ми изръси, дори и "изневерих ти".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си