.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    Кой си ти във съня ми
    Кой си ти във нощта ми
    Кой си, защо ме будиш?
    Как съня да гадая
    Как да спра да мечтая
    Как, лубов да те позная?

refren':
    Знай най-гореща
    е мойта грешка
    и мойте страсти
    са най-опасни
    пак те чакам в сън
    да ми дойдеш

Кой си ти във съня ми
    Кой си ти във нощта ми
    Кой си и как да те позная?
    Пак съня ще гадая
    Пак насън ще мечтая
    знай, сама ще те позная

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кой си ти във съня ми
    Кой си ти във нощта ми
    Кой си, защо ме будиш?
    Как съня да гадая
    Как да спра да мечтая
    Как, лубов да те позная?

refren':
    Знай най-гореща
    е мойта грешка
    и мойте страсти
    са най-опасни
    пак те чакам в сън
    да ми дойдеш

Кой си ти във съня ми
    Кой си ти във нощта ми
    Кой си и как да те позная?
    Пак съня ще гадая
    Пак насън ще мечтая
    знай, сама ще те позная
    (

Би ли престанал/а да пускаш това нещо ?

Защо да няма. В моето училище има мажоретен състав.

Фен
    Град
    Sofia
    пич няма смисъл да се оплакваш от българките че небили мажоретки,тука братче всяка втора е пичка та дрънка,а в америка всичките са дебели и грозни,мнооого рядко да се загледаш по някоя,така че няма кво да се оплакваш тия мажоретки дето си ги гледал по филмите в реалноста не съществуват (или може да съществуват ама всичките са вълци )
    sam ne moga :P

Ti tap li si ili da ??? Kak da nqma majoredki be ??

Guest
    Мисля че изобщо не сте наясно с реалността.Бъркате мажоретка с клакьорка.А това са две съвсем различни неща.Това което обсъждате са клакьорките-кълчат се,викат за отбора и показват крака.Мажоретка-това е СПОРТ! съчетал модерен танци и акробатика.Така че мажоретките не са нафукани,безмозъчни,наплес кани с тонове грим кукли;те са спортисти.Така че моля не бъркайте едните с другите.

Супер фен
    Гледай си американските тийнейджърски филмчета там мажоретките ляляляляля и сички ще са доволни

Guest
    ami ima da ti kaja az sam bila 2 gidini na lukoil...majoretki ima no ne sa kato po filmite vse pak realnosta e razli4na....pri nas mu vikame moderen balet...tam puk nqma tolkova tancuva6ti formacii

Ами тук в моя град има мъжоретки,че и оркестър барабар с тях! Но наистина им се носи славата на курви! Защото все пак не мое да носиш пола,която като клекнеш или се наведеш да открива всичките ти принадлежности! Но все пак за това са толкова гледани! Наистина в другите страни мажоретките са на почит! И в България,ако не си с пет тона грим забрави да ти обърнат грам внимание! Такъв е живота

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    И ние имаме мажоретки и са много зле горките.. На дипломирането на абитуриентите трябваше да изпълняват някакъв танц и тотално се оляха
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Re: Защо в България нама мажоретки?

Защо в България нама мажоретки? Със какво "готините" момичета заслужават това название? С курвенско въртене на краката ли? Защото в САЩ в гимназията мажоретките са едни от най-готините, защото, също като спортистите, с неуморен труд тренират. А българските момичета им е лесно, ходят без дрехи и с два тона грим и вече са харесвани. За разлика от тях обаче, на българските мъже също им се изисква да са мускулести за да ги харесват.
    Има Има ... В 1 АЕГ София има .
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    да ,наистина в Америка мажоретките са доста по-различни от българските ,тъй като в България тези момичета отиват на мача и просто почват да подкрепят отбора си и най-много да измислят някой танц ..а в Америка мажоретките са освен танцйорки и гимнастички.има си специални конкурси за мажоретки и т.н.

ima mn qsnoo edna fr e majoretka i takiva temi ima ve4e PISNAMI

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Защо в България нама мажоретки? Със какво "готините" момичета заслужават това название? С курвенско въртене на краката ли? Защото в САЩ в гимназията мажоретките са едни от най-готините, защото, също като спортистите, с неуморен труд тренират. А българските момичета им е лесно, ходят без дрехи и с два тона грим и вече са харесвани. За разлика от тях обаче, на българските мъже също им се изисква да са мускулести за да ги харесват.
    В България има мажоретки,а ти си поредния повърхностен заблуден тип Отиди на мач по баскетбол и там може да видиш Американките не ни превъзхождат по отношение на спорта въпреки,че по темата много има да се обяснява Мажоретките не са за да са готини,а за да подгряват публиката преди излизането на отбора и по време на паузите.Само,че в днешно време възприемането на света тотално се изчанчва.Вместо мажоретката да се възприема,като подгряваща атмосферата лице, ролята й е изкривена,като труфей или титла на поредната мимолетно нашумяла лигла А това е типично за гимназийте в Америка.Българите са световно признати в цял свят със спорта и музиката си.Точно бг. жени сумати пъти са доказвали превъзходството си по физика пред американките.И докато т.н. от теб трудолюбиви американки се бъхтят в тренировки,БЪЛГАРКИТЕ хвърлят нищожни усилия за поддържане на добра форма в сравнение с американките.Не,че и на нас не ни е трудно и адски труд хвърламе,но ДА! НИЕ постигаме по-бързи резултати от американките Казвам го от личен опит
    Изяш се от яд
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Guest

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    В България има мажоретки,а ти си поредния повърхностен заблуден тип Отиди на мач по баскетбол и там може да видиш Американките не ни превъзхождат по отношение на спорта въпреки,че по темата много има да се обяснява Мажоретките не са за да са готини,а за да подгряват публиката преди излизането на отбора и по време на паузите.Само,че в днешно време възприемането на света тотално се изчанчва.Вместо мажоретката да се възприема,като подгряваща атмосферата лице, ролята й е изкривена,като труфей или титла на поредната мимолетно нашумяла лигла А това е типично за гимназийте в Америка.Българите са световно признати в цял свят със спорта и музиката си.Точно бг. жени сумати пъти са доказвали превъзходството си по физика пред американките.И докато т.н. от теб трудолюбиви американки се бъхтят в тренировки,БЪЛГАРКИТЕ хвърлят нищожни усилия за поддържане на добра форма в сравнение с американките.Не,че и на нас не ни е трудно и адски труд хвърламе,но ДА! НИЕ постигаме по-бързи резултати от американките Казвам го от личен опит
    Изяш се от яд
    1. За пореден път се убеждавам, че в този форум се прекалява с употребата на думи като повърхностен.
    2. За спорта наистина сме световнопризнати, но за музиката, добре ли си? Какво ти става? Кой знае за Преслава в САЩ, Русия или друга държава?
    3. Да, така е, но ти си себичен човек, с който не може да се говори нормално, много си повърхностна за да се говори цивилизовано с теб.
    пс. Аз не съм авторът на темата.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Изяш се от яд
    1. За пореден път се убеждавам, че в този форум се прекалява с употребата на думи като повърхностен.
    2. За спорта наистина сме световнопризнати, но за музиката, добре ли си? Какво ти става? Кой знае за Преслава в САЩ, Русия или друга държава?
    3. Да, така е, но ти си себичен човек, с който не може да се говори нормално, много си повърхностна за да се говори цивилизовано с теб.
    пс. Аз не съм авторът на темата.
    Приемам критики спокойно Не ям хора,но никой не говори за разни Преслави Ако си чувал или чувала за Софийската фил хармония,Васко Василев,Минчо Минчев,бг.деца печелещи конкурси в чужбина за пеене и т.н. ще схванеш за какво става въпрос.А колкото до тона ми,както автора се изразява без да е светнат по въпроса(поне за мен,защото съм виждала обратното) и то с крайни исказваня,не виждам нищо лошо до го светна по същия начин мерси за вниманието
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си