- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Анкета] На кое място.....?
ХАЙ на всички!!!
На кое място ви се иска да направите секс?
А, и имам предвид супер нестандартно място....![]()
Много е яко в морето посред бял ден като наоколо е пълно с народ \/
На луната...![]()
А сега сериозно, в замолет бих пробвала, ако имам възможност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами аз например бих искала или в морето,или на къмпинг в гората, а може би и на мотор![]()
Аааа и също в УЧИЛИЩЕЕЕ![]()
Във влак,нз защо не е кои знае колко нестандартно,ама ме кефи като идея.А и както си се подрусваш в купето,ще е доста приятно![]()
![]()
na vodno kolelo navatre v moreto....![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Да и в спалното купе точно там на 3-тото легло и ако се излашка по силно влака и да паднете на земята \Първоначално написано от sinful`girl
/
Яко ще е
Иначе аз бих искал да пробвам в огледална стая![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз често съм казвал, че съм човек на комфорта и най-обичам голямо легло и сатенени чаршафи, с поднос сладки неща на една ръка разстояние.
Но!
Нестандартно място, на което не съм опитвал? По време на рок концерт в публиката! На последния, на който отидох с партньорката почти го направихме непланирано и май само фактът, че бяхме обиколени от приятелите ни ни спря. Оттогава все точин зъби, но не се е появил сгоден случай. А сега, след като съм Японията.. Няма да ми се случи скоро. Поне не с момичето, с което искам. ><
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от Aleandra
бе не знам..аз на замолет не бих пробвал но може би на самолет...![]()
По темата:
1.върху ксерокс
2.под камион в движение
3.....(аве първо да изпълня горните две пък после ще му мисля)![]()
Ааааа,ама ние ще сме на най-долното легло...а може и въобще да не сме легнали така че...варианти много,стига фантазията да работи на максПървоначално написано от love_girls
![]()
Тъкмо в предната тема ти видях подписа и си мислех да променя моя на нещо от сорта на "мразя връзкарчета, надутеняци, курви, глупаци, сплетнари, богаташчета, кариеристи, еманципатки.. аве, не се карайте, всички ви мразя!"Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
s Milena_pld na nudistki plaj...ama samo analen.Ko 6a kai6 Milen4e...?
да бе, ама това ве4е сме го правили..Първоначално написано от kPuCkA
В църква още не сме![]()
![]()
но един ден ако изобщо влезем в такава сграда ще е именно с тази цел![]()
![]()
Попринцип всичко може, само младост не се връща.Първоначално написано от sinful`girl
Но може и в малката тоалетна на вагона, ама все си мисля ,че няма да е толкова нестандартно, колкото неудобно
А също така може в купето и когато влака влезне в по дълъг тунел под носа на съкупейниците си![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
във влака си е класика, не в тоалетната, а в купето, затиска се вратата с крак...![]()
![]()
тва за самолета е идейно, но досега не се е слу4вало да пътуваме заедно със самолет.
иска ми се да го направим на виенско колело в лунапарк, по възможност някой по-оживен, може би в Париж или Лондон..![]()
Оооо да виенско колело,не стига,че ще правиш секс,ами и ще гледаш от високоПървоначално написано от Анонимко
Кефи ме идеята
![]()
haha,4eren spisak..Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
ти па Sh@dOw,за една грешка на модератор ще си изядеш газа да го поправиш а?Първоначално написано от Sh@d0w
а иначе по темата бих искал на един курник ouuuu yeeessss,отдоло петела сте ги ебе отгоре пак аз...
Aсансьора е много яко...ама да е готин асансьора.
Иначе в басейн...и в гора >.< В гардеробна...от онези големите.
..в Болница![]()
![]()
Винаги съм си мечтал; да правя секс на едно доста нестандартно място - в легло
хаха,ама подпис,аз не сам турчин,но се надявам и се моля [-o< [-o< [-o< [-o< турци да не гонят,Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
търци да те ебат
от турси кур на умреш
ако те хванат търците де....