.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Moderated: Проблем с презенрация на PowerPoint

vaprosat mi e svarzan s Microsoft office
    napravix si prezentaciq s Microsoft Office PowerPoint 2007
    i vsi4ko ok. zapisah si q na disk
    i na daskalo kato q predadox i tq da proveri kak sam se spravil i nemoje da otvori prezentaciqta za6toto na kompa na daskalo e s Microsoft Office PowerPoint 2003
    a az sam q pravil na Microsoft Office PowerPoint 2007 i ne moje da bade raz4etena prezentaciqta.. kvo da pravq sega imali nqkav na4in da q podkaram da tragne na office 2003.ili da q pravq na novo na office 2003?
    mnogo mi trqbva taq prezentaciq pls pomo6 kajete kvo da pravq

Moderated by ^npocT^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Асеновград, България
    Не съм използвал Mucrosoft Office 2007, но се съмнявам проблема да е в разликата във версиите на офис пакета.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Ебачова Поляна

QPONECA

Направи си презентацията на Microsoft Office PowerPoint 2003 и всичко ще е наред

По-добре я направи на ново на 2003. Новите версии на офис пакета отварят документи правени на старите, но страите пакети не отварят файло правени на по-нова версия... Прецакано е, но каков да се прави. Успех.

Napravo si zapishi na diska Microsoft Office 2007,zapishete si go i posle si go pusni

Може да се отвори и на 2003. Един мой съученик така беше направил като тебе ама не помня как го отгори. Поровичкай се малко из 2003. 100% ще ти го отгори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си