.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Помощ......
    Guest

Какво да права ...

Момчета и момичета казват ми че този форум бил един от най добрите за това ще се обърна към вас...помогнете ми

Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам [-o<

Guest
    Ще ти кажа какво да направиш.Изсери му се в устата и му се узпикай в очие като толкова много знае Ще ме извиняваш ама такава простоттия няма

Re: Какво да права ...

Цитирай Първоначално написано от Помощ......
    Момчета и момичета казват ми че този форум бил един от най добрите за това ще се обърна към вас...помогнете ми

Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам [-o<

Добре ,че нямам приятел като твоя

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi prosto mu kaji 4e ne moje6 da napravi6 takova ne6to i ne e po vkusa ti!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Акай и пишкай. Или му кажи или да се примирява с теб, или да се маха. Сексът е едно от най-важните неща във връзката и ако не се разбирате там.. Е, има цял океан от хора там зад прозореца.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    Хахахаха интересен фетиш.Кажи му не...Ако толкова отчаяно иска го скъсай...са колкото и да го обичаш ще обикнеш и друг...Повярвай ми да се чукате в собствените изпражения надали ще ти е много приятно

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Какво да права ...

Цитирай Първоначално написано от Помощ......

леле,леле просто незнам какво да кажа,да се смея ли,незнам какъв е тоя твои извратен проятел,но......... ако толкова иска,изсери му се в устата и ми се пикай в носа,(да го преглътне де)
    sorry дано не сам ви обидил,но това направо е....И-З-В-Р-А-Т-Е-Н-О!няма какво повече да се каже...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest

Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам
    maleeee mi kaji mu 4e ne iska6.toq e lud we.zaebi go

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Акай и пишкай. Или му кажи или да се примирява с теб, или да се маха. Сексът е едно от най-важните неща във връзката и ако не се разбирате там.. Е, има цял океан от хора там зад прозореца.
    Какво общо има секса с Сранието , и Мочкята ?

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си