- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да права ...
Момчета и момичета казват ми че този форум бил един от най добрите за това ще се обърна към вас...помогнете ми
Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам [-o<
Ще ти кажа какво да направиш.Изсери му се в устата и му се узпикай в очие като толкова много знае Ще ме извиняваш ама такава простоттия няма![]()
Първоначално написано от Помощ......
Добре ,че нямам приятел като твоя![]()
mi prosto mu kaji 4e ne moje6 da napravi6 takova ne6to i ne e po vkusa ti!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Акай и пишкай. Или му кажи или да се примирява с теб, или да се маха. Сексът е едно от най-важните неща във връзката и ако не се разбирате там.. Е, има цял океан от хора там зад прозореца.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Хахахаха интересен фетиш.Кажи му не...Ако толкова отчаяно иска го скъсай...са колкото и да го обичаш ще обикнеш и друг...Повярвай ми да се чукате в собствените изпражения надали ще ти е много приятно![]()
![]()
леле,лелеПървоначално написано от Помощ......
![]()
![]()
просто незнам какво да кажа,да се смея ли,незнам какъв е тоя твои извратен проятел,но.........
![]()
![]()
ако толкова иска,изсери му се в устата и ми се пикай в носа,(да го преглътне де)
sorry дано не сам ви обидил,но това направо е....И-З-В-Р-А-Т-Е-Н-О!няма какво повече да се каже...![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Момчета и момичета казват ми че този форум бил един от най добрите за това ще се обърна към вас...помогнете ми
Приятелят ми иска да акам и да пишкам върху него...как да постъпя pls съветвайте ме понеже толкова го обичам че сърце не ми дава да го скъсам
maleeee mi kaji mu 4e ne iska6.toq e lud we.zaebi go
Какво общо има секса с Сранието , и Мочкята ?Първоначално написано от shizzle
![]()