.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Косичка?

Град
    У нас Си (=

Косичка?

Много съжалявам, че ви занимавам с глупости, но за мен е важно. Днес се подстригах и в момента косата ми е с дължина до раменете. Не е на пластове и имам късо бретонче на едната страна. Искам да помоля ако някой има някакви идеи как да си правя косата, защото в момента стои крайно отчайващо.. Ако може и снимки или нещо..наистина ще съм много благодарна
    ПП. Косата ми е права.

Град
    У дома пред компютъра
    Ако имаш снимка-супер.

Мойта коса е постригана по същия начин.Не се отчайваи.Купи си една Вакса за обем в корените и след всяко миене на косата се прискай с нея в корените на косата и задулжително си суши коста с сешоар!ИИИ купи си една четка за коса(кръгла) и когато си сушиш косата с четката я вдигаи нагоре и суши от долу нагоре със сешоара...демек придай й обем а бритона го дърпай на една страна,повярвай седи много яко :} ако имаш скайп ме потърси - dinchevi

връзваи я на опашка докато не измислиш нещо
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

е, не ти е чак толкова къса косата... надявам се поне на малко опашле можеш да я връзваш?
    прави си и малки плитчици или...ако имаш преса на вълнички...
    можеш и да си начупиш косата с мн пяна и да я мачкаш...(една от моя(бивш вече) клас така се правеше, а тя беше с изключително права и не особено дълга коса) не стоеше лошо имам предвид.
    ако нямаш обем можеш да си слагаш пяна или вакса в корените...(макар че така ще ти се омазнява по-бързо за това предлагам силен лак... навеждаш си главата надолу и впръскваш от 15тина см разстояние в корените)...
    можеш да си слагаш разни малки щибички (фибички), диско въшки/червейчета и какви ли не др подобни...
    лента на косата к'вот се сетиш
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ако нямаш подръка пяна, давай с бира (на мокра коса задължително ( и двата варианта) иначе става на клекчи). Много сладко става и ако си сложиш от тея панделки дето ся са модерни (сещаш се ) Всичко се постига само малко повече въображение вложи и ще стане

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ами носи си бритончето на една страна изправено, останалата коса начупена с пяна и сложи една тънка диадемка( много са актуални в момента).Но диадемката да не прибира бритончето а само останалата коса

Да това с диадемката ще стане яко.Особено ако е на точки. Но все пак я дай снимка,ако имаш да видиме за какво става на въпрос

Можеш да я изправяш,къдриш
    Ако дадеш снимка ще ти дадем повече съвети,защото формата на главата е важна..на някои хора им отива повече с къдрава коса,на други с права..на 3ти не им е хубаво с диадемки

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    И аз щях да предложа някакви диадемки, ленти, панделки...и каквото се сетиш, което ти прибира косата и оставя бритончето отстрани Става мн сладко-не си къдри косата най-много и придай обем с някое от изброените неща-но ползвай едно определено-косата ти ще свикне :P

Мм.. такава прическа седи по-хубаво на чуплива коса, може би. Мойта е дългичка, права и леко етажирана, но не точно по начина, по който си постригана ти. Де да знам - разрови се в разни модни списания или измисли нещо сама. Така ще бъдеш оригинална, а и опитите са най-важни. Прави си различни прически и сама ще избереш кое ти отива най-много..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си