Цитирай Първоначално написано от MeRiToR
на кратко казвам какво става.ходех 9 месеца с едно миче до днес ,един пат се беше ядосала нещо и отиде при бившия си и се целуваха ок преживах го.втори път казва че и трябва време за да помисли какво иска и за да си оправи кашите аз като добар и дававам време и тя кво отива пак при него и тръгват ядосах се скасах с нея .след време тя ме потърси и ми се помоли да и проста обеща че повече няма д аправи такива неща знае какви са и грешките мн ме обичала ок пак добра душа прощавам . ходиме след това 2 месеца сичко точно сичко ок мн се обичаме каквото каже права иди ми купи нещо на идване купувам ще ме размачкаш ли мачкам я , ще ме изчакаш ли 15 мин ще закаснея чакам я ,може ли да излиза с приятели вечерта давам й , ок мраза пушенето позволих и да пуши да при условие че 1 ас преди да се видиме да не пуши ,и какво получавам тя пак отива при него и пак са заедно и като причина че е при него пак ми изкарва че съм я бил ядосал нещо и че неможе да си намери причина да скъса с него и че лесно тръгват и тръдно късат. и сега ми се моли рева каза че без мене не може да живее че вече няма да прави така.
И ти я търпиш разкарай я бе човек кво чакаш????