.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Podstrijka na kudrava kosa

Zdraveite imam dulga kudrava kosa s sitni kudrichki (na 4erta) koqto oformqm s balsami maski za lesno resane i oformqne na kudrici re6ih utre da ida na frizior i da me podstrije na etaji...momi4eta s kudravi kosi nai-veche a i ne samo, mislite li 4e taka bi mi buhnala mnogo kosata kato izklu4im pomo6tnite sredstva za obraten efekkt i tezi koito imat takiva kosi da ni spodelqt kak sa si gi oformili te blagodarq
    Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.

до къде ти е дълга косата? и моята е къдрава, но не е на ситни къдрици... и съм на етажи... или май не точно... отзад косата ми е по-къса, а отпред около лицето ми 1вия пласт ми е до брадичката... и така постепенно... нооо да ти кажа за мн къдрава коса не знам дали и да те подстрижат на етажи ще си личи...
    при мен примерно самата подстрижка си личи само ако я изправя... иначе дори с нетолкова като твоята къдрава коса... пак не си личи особено... 'щото те къдриците се смесват иии.... просто така подстригана косата ми се начупва още повече, защото диша
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    i mota e takava kudrava emi 6e ti buhne i to zna4itelno az q maja i pak sedi takava izdadena nazade buhnala makar 4e i az sega 6e si q pravq po kusa prsoto moita e mn dulga i sig zatova taka sedi... mi nz probvai...

Ami dulga mi e nqkude malko pod ramenete i moje bi da - nqma da si li4i mnogo no me e strah samo ot edno - tozi goren plast koito na praktika se qvqva nai kusiq da ne buhne toi az pak 6te si q oformqm no sled nqkoi drug 4as v koito primerno nqma da imam vuzmojnost da q oformqm da ne stana na "druj mi 6apkata" samo da poqsnq 4e okolo liceto mi ot ednata strana e po kusa i obi4ainata mi pri4eska e da q kilvam na strani hah
    eto i pokazno no poneje neznam kak se slaga snimka tyk 6te vi dam edno link4e ot edni torrenti ne se smeite 4e neznam molq vi
    http://torrents.starazagora.net/bitbucket/eh.jpg

Мии едно моя фр има такава коса и като я постригаха на етажи и стана отврат Приличаше на разплетена кошница и мн трудно се оправи после Ако не си 100% сигурна, че ще ти отива по-добре не пробвай

Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
    Мии едно моя фр има такава коса и като я постригаха на етажи и стана отврат Приличаше на разплетена кошница и мн трудно се оправи после Ако не си 100% сигурна, че ще ти отива по-добре не пробвай
    Oh lele 4estno kazano po4nah da se otkazvam.. neiskam da prili4am na razpletena ko6nicaaa iskam da napravq ne6to po razli4no s kosata si, da ne e obi4ainoto, no mai smelost ne mi dostiga strah me e ...

Не исках да те плаша, ама все пак ти казвам за фактите и какво стана. Няйния фризиор си беше оставил ръцете и я деше постригал на прическа подходяща само за права коса. Ако имаш доверие на твоя и знаеш, че няма да сгафи Ако искаш опитай с не толкова драстични мерки например я изправи или нещо такова

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    О ужасно грозно стои дълга гъста мн къдрава коса на етажи, като облак, по-хубаво си е остави така както ти е , за мн къдрави коси най-хубаво на черта
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Da, blagodarq 4e spodeli tova za tvoqta priqtelka,AvRiL lAvIgnE LoVeRka. Ami az na nqkolko puti si q izpravqh no nqkak si ne sam si svikanla taka da se gledam i burzo mi minava meraka da se izpravqm hah ama mai naistina ste pravi - na 4erta 6te si e nai dobre ami kakvo da e po razli4no kakvo mislite 4e 6te mi utiva lele ve4e nahalna stavam..samo zanimavam horata s moite izmi6liotini Blagodarq za vnimanieto o6te vednuj : )

Сочка
    Guest
    оо забрави ги тия етажи... на нищо няма да заприлича... аз като отидох ми казаха че на етажи не е уместно щото сичко се наддига още повече и бухва мноого тъй че най добре се посъветвай с фризьoрката... кажи й ако имаш няква конкретна идея и тя ще ти каже дали е подходяща и кое би ти отивало най-много

Аууу недей на етажи!Казвам ти го от личен опит!Косата ти ще бухне и нищо няма да помогне- нито кристали ,нито пяни - нищо!После ще има да чакаш докато ти порасне на същата дължина и ще се ядосваш ,че си я направила на етажи!На черта е най-доброто решение ако питаш мен!И също филирането знам,че за къдрава коса е ужасно!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_EscapE
    Аууу недей на етажи!Казвам ти го от личен опит!Косата ти ще бухне и нищо няма да помогне- нито кристали ,нито пяни - нищо!После ще има да чакаш докато ти порасне на същата дължина и ще се ядосваш ,че си я направила на етажи!На черта е най-доброто решение ако питаш мен!И също филирането знам,че за къдрава коса е ужасно!
    Неее...филирането си е добре за къдрава коса.Ама етажите става малко кофти,щото мойта е на етажи и отпред бухва наистина...

Guest
    споко и моята коса е такава,на етажи съм не е бухнала.А ако бухне ще я смачкаш с някакъв балсан пр на сънсилк.Обаче етажите да не са мн къси!

Da vi kaja 4e se postriugah 2etaja kato gorniq est ne e mn kuso dosta dobre stana, to4no taka kakto si go predstsqh i iskah \/

Guest
    Радвам се за теб,поздравления!!!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Така като си го представям смятам, че много ще ти бухне косата и няма да стои добре. Съветът ми е да не се подстригваш на етажи

Guest

Re: Podstrijka na kudrava kosa

emi i moqta kosa e mn kadrava i predi 2 meseca be6e mn dalga ma ne buhva6e kakto trqbva , zatova se napravix na plastove i sam mn dovolna , ne smqtam 4e she ti buxne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си