.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да надебелея?!

163/46 ? Не са ли малко малко? Ай плс помогнете ми . Кажете как се надебелява бързо и наистина да има резултат! Мерси предварително
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi osven 4e tr da qde6 pove4e,tr da qde6 kalori4na hrana..mislq 4e tva 6e ti stigne,ama po-dobre pitai nekoi lekar dietolog,toi 6e te posavetva po-dobre
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ami qm vsqkakvi xrani..qm super mn..vsqko mejduchasie sbm do magazina za neshty i pak nishty ne stava..a ne sbm anoreksichka
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Супер фен
    Град
    в килера
    според мен пък теглото ти е идеално... а иначе ако искаш да надебелееш просто яж каквото ти е вкусно и си купувай често шоколад...

Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    ami qm vsqkakvi xrani..qm super mn..vsqko mejduchasie sbm do magazina za neshty i pak nishty ne stava..a ne sbm anoreksichka
    Едва ли?Аз съм 169 - 170 и съм 45 кг. и не съм анориксичка.Даже се чувствам добри в кожата си.И според мен си с идеално тегло.

STS
    Guest
    Tva ve4e naistina e malko. Ama TRENIRAI TRENIRAI, taka hilavite hora nadebelqvat, zavisi kolko trenira6, vig mi posta v drugata tema deto e podobna na taq tam pi6e kakvo da pravi6.

Guest
    Почивай си повечко и си похапвай повече.Мн си слаба според мен.Нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си