.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Vupros

nelly 16 16
    Guest

Vupros

iskam da pitam ..na kolko sm ot vhoda e devstvenata cipa,nqkoi znae li to4no ...znam 4e e tup vupros ....sry

Killy
    Guest
    Хъм...явно си момче щом питаш...вземи една линийка и помоли приятелката си да премери Ауе ко ви пука за такива работи...първия път забрави да ти е перфектно...Най-много да не уцелиш и да и го вкараш отзад...сори за цинизма

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi tq e po4ti na vhoda na vlagali6teto

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Killy
    Хъм...явно си момче щом питаш...вземи една линийка и помоли приятелката си да премери Ауе ко ви пука за такива работи...първия път забрави да ти е перфектно...Най-много да не уцелиш и да и го вкараш отзад...сори за цинизма
    За кво тва за кво онова аве ей Кили секи ше си пише кот си иска и ше си пита и ше си прай кот си иска@!!

nelly 16 16
    Guest
    ne we momi4e sum,ama 6oto ... pravih naskoro za 1-vi put sex i ...nito me bole6e nito imah kruf...a ne sum se otvarqla sama i t.n. znam 4e e po4ti sig da e bila 4asti4no razkusana,ama...4ak puk da nqma ni6to..malko stranno mi se vidq are srka.....

nelly 16 16
    Guest
    a da i ...onazi mu rabota ne e malka, a naprotif dosta golqma .... taka 4e i tfa mi otpadna kat ideq i se 4udehme s moite priqtelki .....

Killy
    Guest
    Еми...мен ако питаш(щото съм до шия затънал в опит)просто...абе... прекалено внимателен ще да е бил...а ти ся кво, да не би да мислиш, че друга дупка е оцелил?

nelly 16 16
    Guest
    ne misleh si awe dea ...6to mi go nea onova ne6to..kfo sum pravila i koga

Мега фен Аватара на koalka
    Точно на входа е.

Обикновено при първия полов акт хименът се разкъсва до основата на едно или няколко места. Когато хименът е много месест (hymen carnosus), той може да затрудни половия акт и при разкъсване да се получи по-силно кръвотечение. Когато е назъбен или широк и ненормално разтеглив, хименът може да не се разкъса при сношението. При първото раждане хименът се разкъсва така, че остават малки остатъци (carunculae hymenales s. myrtifermes).
    химената = ципата за която питаш...не е задължително да кървиш като заклано прасе...но може би просто имаш така наречената еластична химена....при такъв случай проникването е по-трудно, но няма нищо необичайно...при 3-4тия път ще се разкъса....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си